Direksiyon Hidroliği Yardım

yağını değişdirtiyim ben en iyisi onun bi zmanı varmı kullanma süresi gibi baya uzun bi zmandır değiştirildiğini hatrlamıyorum

Direksiyon kayışını ustana kontrol ettir eski ise değiştir yeni ise gergisini ayarlat. Kayış 10 ytl. usta 5 dakikada takar ayarlar. yani 15-20 ytl bu iş hallolur.
:good:

ya ben de diyordum elektro-hidrolik servo direksiyonda ne kayış ayarlaması falan diye de, yorumlara istinaden servise gideyim dedim. usta da dedi abi senin araba elektronik direksiyon kayış yok ki bunda dedi. haklısın dedim. çelişkide kaldım dedim. yani demek burda sorarken de arabanın modelini söylemek gerekiyor.

bu arada arada bir sertleşiyorsa direksiyon hidrolik pompasında arıza olabilir ama ona da müdahale etmek gereksiz şimdi dedi, gittiği kadar gitsin dedi. tamamen bozulursa bişe olmaz kilitlenmez sadece sertleşir dedi. çünkü çok pahalı 1000 lira civarı pompa dedi. böyle kullan dedi.

ya ben de diyordum elektro-hidrolik servo direksiyonda ne kayış ayarlaması falan diye de, yorumlara istinaden servise gideyim dedim. usta da dedi abi senin araba elektronik direksiyon kayış yok ki bunda dedi. haklısın dedim. çelişkide kaldım dedim. yani demek burda sorarken de arabanın modelini söylemek gerekiyor.

bu arada arada bir sertleşiyorsa direksiyon hidrolik pompasında arıza olabilir ama ona da müdahale etmek gereksiz şimdi dedi, gittiği kadar gitsin dedi. tamamen bozulursa bişe olmaz kilitlenmez sadece sertleşir dedi. çünkü çok pahalı 1000 lira civarı pompa dedi. böyle kullan dedi.

yazdım ama gören oLmadı herhaLde Burak abi:D:D

ayrıca elektirk takviye direksiyon bozulsa dahi kilitlenmez direksiyon işlevini yitirdiği zaman lastikleri çevirmeniz için mekanik güç uygulamanız lazım yani biraz değil bayağı bir sertleştirir... kilitlemez yani..

Geri