Dijital ekran çoklu nasıl yapılır?

Yarasa4013

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar gerçekten nerede aradıysam bulamadım.Bu bizim ekranlarda yakıt toplam km vs vs gibi verilerin tek bir ekranda gözükmesi nasıl oluyor.aşağıdaki videoda olduğu gibi
Opel Astra 1,4 Turbo 0-100, 0-200, Vmax

Ynt: Dijital ekran çoklu nasıl yapılır?

Bu ekran bidiğim kadarıyla Start & Stoplu araçlarda var. Sonradan yapılan bir uygulamayla elde edemezsiniz malesef  general_Not_talking

Bir üst seviye ekran oluyor start stop ile geliyor.Sonradan takılcağını sanmıyorum.Ekran takılır görüntü gelir ama hesaplama yapmaz büyük ihtimal.

Navi 600 ile gelen bir özellik benimde bildiğim kadarıyla , fabrikasyon yapımı ve sonradan yapılamıyor .

bu özellik start stoplarda var sadece

Yabancı bir forumda Insignia için bu ekranı eklediklerini görmüştüm. Bulabilirsem linkini eklerim mesaja.  :)

cekY link' Alıntı:
Yabancı bir forumda Insignia için bu ekranı eklediklerini görmüştüm. Bulabilirsem linkini eklerim mesaja.  :)
İnsignia da bildigim kadariyla ekran boyle zaten.

BÜLENT link' Alıntı:
İnsignia da bildigim kadariyla ekran boyle zaten.
Benim aracım 2011 model ve ekran bu şekilde değil. Benim bildiğime göre 1.4 turbo motorlar ile gelmişti bu çoklu bilgi ekranı.

Edit: Bahsettiğim değiştirme şu şekilde;

Hello, i'm italian and i have sobstitute all my electronics in my car from 2009 to 2012/2013.
With this sobstitution i have installed speedo 2012, bcm 2012 and navi 900.

all are tested and programmed on table and after i have installed in my car.

navi4.jpg

display8.jpg

tacho21.jpg

With this installation i haved installed sensor of pressure of wheels and navi 900.
My original are dvd800 without sensor of pressure.
After i have installe oem allarm.
bye

Youtube'da videosunu buldum: http://www.youtube.com/watch?v=nwJd24xmeiM

Biz araçlarımıza dokunmaya kıyamazken onlar gösterge panelini, konsoldaki panelleri vs. söküp ledlerini değiştiriyorlar. İstedikleri renkte yapabiliyorlar.

bunu yapacak birisini bulursam arabanın koltuklarına kadar söksünler. gerçekten ekran göstergesi lada vega  terk.

J kasa olsaydı çoktan mıncıklamıştım her yerini :)

Geri