debriyaj kavrama noktası...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar titreme yapmaya başladıktan sonra ne kadar süre kullanılabilir yani bu haldeyken bir parçaya zarar verebilir mi benim şu an öyle de:D

valla benım arabada ole kalkarken tıtreme yapıyo ve ortada kavrıyor alışkın degılsen çok dık rampalarda acayıp problem oluyo

merhabalar

1.2 Corsa 16v yoğun şehir trafiğinde çabuk şişmeye, yığılmaya başladı. 85.000 km de yokuşlarda acayip performans kaybı var... kalkışlarda titreme.. Sorun Debriyaj balatası diyebilirmiyiz. (60.000 km li zamanlarda yokuşları 4-5 viteslerde çok rahat çıkıyordu. şimdi 3. vites bile performans yok)

Yeni araçlarda debriyaj pedalının altından yayına birşey yapıyorlar biraz alta iniyor. Yeni baskı-balata takarken eski haline aldırmayı unutmayın ama...

merhabalar

1.2 Corsa 16v yoğun şehir trafiğinde çabuk şişmeye, yığılmaya başladı. 85.000 km de yokuşlarda acayip performans kaybı var... kalkışlarda titreme.. Sorun Debriyaj balatası diyebilirmiyiz. (60.000 km li zamanlarda yokuşları 4-5 viteslerde çok rahat çıkıyordu. şimdi 3. vites bile performans yok)

sen bence değiştir kardeşim artık, boşa benzinde yakıyosun yokuşta çıkmamaya da başlamış araban ..benimki o noktaya gelmedi daha ama ben bile değiştireyim diyorum

arkadaşlar astra 1.3 cdti 6 ileri düz baskı balata fiyatı original LUK 300 ytl 150 işcilik TOPLAM 450 YTL kim dedi size 1000 ytl yaaw (dışarda) servis fiyatı 850 ytl civarı

arkadaşlar astra 1.3 cdti 6 ileri düz baskı balata fiyatı original LUK 300 ytl 150 işcilik TOPLAM 450 YTL kim dedi size 1000 ytl yaaw (dışarda) servis fiyatı 850 ytl civarı

eğer 450 diyorsan hemen yaptırırm yolda kalacak mıyım kalmayacak mıyım endişesinden kurtulayım...

biz orj parçası 1000ytl dedik yan sanayi 1000 demedik zaten ayrıca yan sanayi malların ne kadar kaliteli olduğu tartışılır

benim arabada bazen debriyajı yapıştırmama rağmen bazen sadece 1. ve 2. vites zorgeçiyor. bu debriyaj balatasından olabilir mi?

Geri