debriyaj kavrama noktası...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
durun arkadaşlar.. atladığınız bişey var. o dediğiniz eski model arabalarda idi.
yeni model arabalarda debriyaj telli değil hidroliktir.
balata bittikçe yukarıdan kavrama olur. yapılabilecek bişey yok.
hatta ilginç bişey söyleyeyim; fren hidroliğini kullanıyormuş debriyaj :)
benim araba 98 astra. bende aynen bu anlattığım gibi.
:alkis::rock

fiyatı nedir arkadaşlar bana 1000ytl civarı fiyat verdi yetkili servis aramızdan başka fiyat soran oldumu ?

tansu usta ne diyorsun sen bu durum için eğer gerçekten debriyaj bitmeye başlar mı bu kmlerde? ve masraf ne tutar sence?

fiyatı nedir arkadaşlar bana 1000ytl civarı fiyat verdi yetkili servis aramızdan başka fiyat soran oldumu ?

foruma yeni fiyat yazmıştım burayada yazayım...yetkili servis fiyatı baskı balata 1000 ytl bilyada değişirse 1400 , 2 yaş club card indirimide yaptırsan kaça gelir hesaplarsın serkan

foruma yeni fiyat yazmıştım burayada yazayım...yetkili servis fiyatı baskı balata 1000 ytl bilyada değişirse 1400 , 2 yaş club card indirimide yaptırsan kaça gelir hesaplarsın serkan

abi serkan değil berk bende diyorum serkan kim fiyat banada 1000ytl dediler doğruymuş demek

serkan ben yazarken parazit yaptı herhalde, tamam berk pardon

benmki 2 kez yaptı soğuktandır dedim ben. çekişte filanda hiç bir sorun yok durun bakalım hayırlısı.

bu arada yorum yapan ve bilgi veren herkese tşkk...

arkadaşlar benmki snaki biraz yukardan kavrıyor bunu aşşağıya aldırmak mümkün mü? mümkünse naıl yaplıyor?

Arkadaşım senin araba hidrolik debriyaj kesinlikle oynama şansın yok. Baskı debriyaj yeniyken biraz alttan kavrar; ama eskidikçe yukarı çıkar.

Geri