Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni konu açıp başlık kirliliği yapmak yerine konuyu hortlatmayı tercih ettim Beyler bu "yukardan kavrama" olayı nedir? Debriyaja sonuna kadar basmayınca vites mi geçmiyor? ya da yarım basınca hemen vites mi geçiyor ? Pedal yukarı mı kalkıyor? Benim debriyaj da çok sert , büyük şehirde olsam şimdiye 50 kez değiştirirdim çünkü sol bacak iptal şehir içinde...
Anlatabilecek bir hayırsever arıyorum
Yeni konu açıp başlık kirliliği yapmak yerine konuyu hortlatmayı tercih ettim Beyler bu "yukardan kavrama" olayı nedir? Debriyaja sonuna kadar basmayınca vites mi geçmiyor? ya da yarım basınca hemen vites mi geçiyor ? Pedal yukarı mı kalkıyor? Benim debriyaj da çok sert , büyük şehirde olsam şimdiye 50 kez değiştirirdim çünkü sol bacak iptal şehir içinde...
Anlatabilecek bir hayırsever arıyorum
burada bahsedilen şey kalkışlarda debriyajı ne kadar bıraktığımızın ölçüsü. yukarıdan kavrama dediği şey debriyajı normalden çok daha fazla bırakması durumu.