debriyaj baskı balata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 354270
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

354270

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar araba yokuş çıkarken çekiş problemi vardı doğan şahine yol vermeye başlamıştım.bugün servise gittim bir tur attı debriyaj baskı balata değişecek dedi. fiyat olarak baskı balata seti 195 tl işçilik 150 tl yani toplam 350tl ye çıkıyor. fiyatlar nasıl?arabayı aldığımızdan beri ilk kez değiştirecez 2 yıl oldu alalı bizden önce değişti mi bilmiyorum araba 233000 de.bir sorum daha var bu baskı balata setine rulman dahil değilmiş herhalde rulman da olursa fiyat neredeyse 2 katına çıkıyor seti değiştirirken rulmanı değiştirmek şart mı?

bence takım olarak değiştirin . daha sonra rulman bozulur tekrardan dünya para harcarsınız.

baskı balata ve işçilik fiyatı iyi bence ancak bilya haricidir alt merkez yani şanzıman sökülmüşken bilyada değişirse garanti olur yarın öbürgün pedal takılı felan kalır yada ses gelmeye başlar o zamanda değişirsinizde bu sefer aynı işçilik parasını verirsiniz bence hepsi bi aradan çıksın tabi merkez bilya fiyatını bilmiyorum bi kaç yere sordurun fiyatları öyle alın yada yaptırın.

Ben yeni değiştirdim.İşcilik veremiycem çünkü bunu haricinde başka işlemler de vardı.
debriyaj seti x20xev: 180
debriyaj rulmani : 198

saolun daha ucuza bulamadım buraya yaptıracam

debriyaj setini değiştirirken şanzıman indiğinde rulmanın durumuna baksınlar ses falan yapıyormu duruma göre değiştirirsin ama doğru olan baskı balata rulman olarak set halinde değiştirmek kolay gelsin

Komple degiştirmekte fayda var ben bilyayı degiştirmemiştim daha sonra pedal aşagıda kalmaya başladı degiştirmek zorunda kalmıştım bana 300 tl.ye patlamıştı korkulu rüya görmektense degiştirin.

Geri