Davos zirvesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Davos zirvesinde yaşanan kriz hakkındaki yorumlarınız;
Benim görüşüm, Davos zirvesinde başbakınımızın duruşunu takdirle karşıladım. Dik duruşunu, moderatöre karşı tutumunu özellikle Peres karşı takındığı tavır takdire şayandır.

olması buydu zaten başımız dik olmalı herzaman

israill cumhurbaskanı basbakanı arayıp özur dıledi alayına gider ;)

Ağırlıgını birazdaha hissettirebilirdi.. cok erken kalktı gitti :)

Ağırlıgını birazdaha hissettirebilirdi.. cok erken kalktı gitti :)
Anlayabilenler için bence yeterliydi. İşi uzatsaydı hata yapabilirdi. Ne de olsa Kasımpaşa'lı. Şekeri olduğu için sinirlerine hakim olamayabilirdi. Şeker yerken tatlıdır ama, bir hastalık olarak yaşanırken tehlikelidir.

tayyip erdoğan ı ilk kez takdir ettim bir türk olarak kimseye karşı boynumuz eğik değil Allaha şükürler olsun bunu bir kez daha bizi susturmaya çalışanlara başbakanımız ıspatladın saolsun :D

tayyip erdoğan ı ilk kez takdir ettim bir türk olarak kimseye karşı boynumuz eğik değil Allaha şükürler olsun bunu bir kez daha bizi susturmaya çalışanlara başbakanımız ıspatladın saolsun :D
basın yapması lazımdı basbakının ustune agır bır yuk kaldı mecburen bu tavır karsısında mecbur kaldı ıyı oldu adam oldurmesini sizler ıyı bılıyorsunuz kelımesiyle apişti kaldi :rolleyes:

+1 bravo yaa.. tam benim yazıcaklarımı yazmışsın..

RTE hiç sevmem ama bugünki tavrını alkışlıyorum..

Seninle aynı fikirdeyim Gökhan. Her ne kadar AKP ile görüşüm uyuşmazsa da ben de ilk defa başbakanımızla gurur duydum. Sağolsun var olsun. Yıllardır beklediğim saygınlık buydu. Her ne görüşte olur ise olsun ülkemi aciz göstermeyen, dik duruş sergileyen herkese saygı duyarım. Kapuğumuza çekile çekile bu hale gelmiştik.

Anlayabilenler için bence yeterliydi. İşi uzatsaydı hata yapabilirdi. Ne de olsa Kasımpaşa'lı. Şekeri olduğu için sinirlerine hakim olamayabilirdi. Şeker yerken tatlıdır ama, bir hastalık olarak yaşanırken tehlikelidir.

tabi işin ayrı bir boyutu..

ama ntv de dinledigim bir kaç yorumcu.. tevrattan örnek vermesi ve tavrı (tepkisi degil konuşma tarzı) hakkında pek olumlu konuşmadılar..

buarada verdigi tepkiye bende katılıyorum.. tebrikler..

Geri