Davos zirvesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ağzına sağlık Savaş abi ;)

Başbakanımızın, moderatörün tavrına karşı "indir ulan elini kolunu" der gibi bir tavırla kolunu tutup indirmelerini falan gülerek ve sevinerek gururlanarak izledim.. Aramış özür dilemiş olaydan sonra zaten peres, budur ;)

RTE'nin bu kadar puan toplamasının sebebi de bu tavrı zaten. Politik davranmıyor, halktan biri gibi davranıyor, halk da onu benimsiyor. Yine çok puan topladı halktan bu hareketiyle. Politik olarak koyduğu tepki doğruydu, tepkiyi koyuş şeklinin doğruluğu tartışılır...

walla erdogana hemserım oldugu ıcın oy vermıstım.dün aksamda gurur duydum bir rizelı olarak .

akepeyi sevemem ama bu çıkışı beğendim :D

gerçekten helal olsun... israil bu osmanlı tokadını kolay kolay unutamaz... zaten özür de dilemiş... ne diyeyim sevinçliyim:D:D

Helal olsun...Takdir ettim...Perezin arayıp özür dilemesi de çok hoşuma gitti...Atalarımız geldi aklıma :)

Davos zirvesinde yaşanan kriz hakkındaki yorumlarınız;
Benim görüşüm, Davos zirvesinde başbakınımızın duruşunu takdirle karşıladım. Dik duruşunu, moderatöre karşı tutumunu özellikle Peres karşı takındığı tavır takdire şayandır.

Sonuna kadar katılıyorum Savaş abiye

Ve şuda bir gerçek ki karşınızda ki kişinin görüşü ne olursa olsun eşit olunması gerekirdi. Bu kadar tavıra karşılık başbakanımız sessiz kalsaydı inanın 2. ÇUVAL vakası tüm gazetecilerin karşısında gerçekleşmiş olurdu.

Kimse unutmasın ki Çocukları öldürmek yaşlıları öldürmek okulları vurmak hastaneleri vurmak kendini savunmayla hiç alakası yok tek amaç zaten yok olmak üzere olan bir milleti tarihten tamamıyla silmektir

Başbakanımız en iyisini yapmıştır benim için

Moderatörün kim olduğuna bakarmısınız

Erdoğan'ın tepki gösterdiği Washington Post gazetesi yazarı David Ignatius'un Türkiye'yi yakından tanıdığı ortaya çıktı. Ignatius aslında Türkiye'nin bölgedeki girişimlerinden oldukça rahatsız bir isim. AK Parti'nin bölgedeki tutumunu zaman zaman yazılarında Osmanlı tavrını andırıyor diye yorumlayan Ignatus, son olarak kalema aldığı köşe yazısında ise Türkiye'nin bölgedeki politikasını "domino" taşlarına benzetiyor.
ERMENİ ASILLI ABD VATANDAŞI
Ignatius'la 1920 yılında Ermenistan'dan ABD'ye göç eden bir Ermeni ailenin çocuğu! Bu nedenle ABD'deki Ermeni lobisiyle hareket ettiği belirtilen Ignatius'un Erdoğan ve Türkiye aleyhine özellikle de dış politikalarını eleştiren yazıları bulunuyor.

eyw Hasan Sn Başbakanımız az bile yapmış bence o zaman...

Şöyle eline vurup çek lan çek elini elini kırarım yapsaymış :)

kasımpaşalı lafları meşhurdur ya :)

sert tepkisi ve sözleri çok takdir ediciydi.ama bence bir başbakan ortamı o şekilde terk etmez.

Geri