Davos zirvesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Seninle aynı fikirdeyim Gökhan. Her ne kadar AKP ile görüşüm uyuşmazsa da ben de ilk defa başbakanımızla gurur duydum. Sağolsun var olsun. Yıllardır beklediğim saygınlık buydu. Her ne görüşte olur ise olsun ülkemi aciz göstermeyen, dik duruş sergileyen herkese saygı duyarım. Kapuğumuza çekile çekile bu hale gelmiştik.
savas abı sana katılıyorum hep gerı plan da kaldi ama su laf guzel soledi ben uysalım ama uysal koyun degılım anlıyana israil boyunun olcusu almıstır umarım bıraz gelkı bunlarda yuz yok :mad:

basın yapması lazımdı basbakının ustune agır bır yuk kaldı mecburen bu tavır karsısında mecbur kaldı ıyı oldu adam oldurmesini sizler ıyı bılıyorsunuz kelımesiyle apişti kaldi :rolleyes:
Zevkine savaş çıkaranlar, masumları öldürenler insanlıktan nasibini almamışlardır. Günahsız çocukları, kadınları öldürmek savaşta bile kimseyi haklı çıkarmaz. Herşey mertçe yapılır, savaşın bile belli kuralları vardır. Aciz, günahsız insanları öldürmek kahramanlık değil kahpeliktir.

ahh ahh osmanlı günümüzde olacaktı ki bunlar bırak bize yüksek sesle hitap etmeyi oldugumuz yerde titreyerek oturacaklardı.

Seninle aynı fikirdeyim Gökhan. Her ne kadar AKP ile görüşüm uyuşmazsa da ben de ilk defa başbakanımızla gurur duydum. Sağolsun var olsun. Yıllardır beklediğim saygınlık buydu. Her ne görüşte olur ise olsun ülkemi aciz göstermeyen, dik duruş sergileyen herkese saygı duyarım. Kapuğumuza çekile çekile bu hale gelmiştik.

Zevkine savaş çıkaranlar, masumları öldürenler insanlıktan nasibini almamışlardır. Günahsız çocukları, kadınları öldürmek savaşta bile kimseyi haklı çıkarmaz. Herşey mertçe yapılır, savaşın bile belli kuralları vardır. Aciz, günahsız insanları öldürmek kahramanlık değil kahpeliktir.

Savaş abi, dediklerinin hepsine katılıyorum, bana yazacak şey bırakmadın..

Teşekkürler :alkis:

önemli olan tek bir sefer sert yanıt degil sürekli fikirlerimizi uygun bir dille her platformda savunabilmektir

bir de Haması taraftarı gibi görünmese tam olacak ama ....

kendisini cok sevmedigim halde davostaki tavrindan dolayi erdogan i tebrik ediyorum...

Yani açıkçası Peres'e karşı bu tavrı bir bakıma benımde hosuma gıtsede,Davos zirvesi gibi önemlı ve krıtık bır noktada bu sekılde butun dunya medyasının onunde bu sekılde davranması akıl alıcak ıs degıl...

Olay ayar vermekte yada tavır atıp cekıp gıtmekle bitmiyor,umarım her ortamda aynı hassasıyetı gosterır sayın RTE.Ama daha önce konusup konusup sonra nedense unuttugundan sırf ezılmemek yada bınevı egosunu tatmın etmek ıcın o sekılde uluslararası bır zırvede o sekılde konustuysa vay bizim halimize...

Belki politik olucak ama en son geçtiğimiz 1 hafta içinde hazırladıgım Sunum'da İsrail'in ne kadar hain ve kendi menfaati ugruna herseyı sılebılecek bir ülke oldugunu görmüş oldum ve bazı daha büyük başların maşası oldugunun...Umarım bu sorun ve RTE nın tepkisi farklı yerlere gitmez...

Geri