Daihatsu Terios

gokalp' Alıntı:
abi sen bu arabaların crash testlerini görmedin galiba

baktım ama özellikle bu modelin testi yok. sirion falan gibi diğer modellerin testleri var. onlarda da ortalama puanlar almış.

Eee dizeli yok ama bu devirde benzinli 4X4 e binmen için akaryakıt istasyonu olan baban olması lazım ... :D

aynı (eski)kasa terios'u düz yoldada arazide de kullanma imkanım oldu. Arazide tahmin edilenden fazlasını veriyor... Düz yolda da performans olarak denemedim ancak ucuz bir jipten fazla bir şey
beklemek yanlış olacağı için kötü diyemiyorum. Ve tabi malzeme kalitesi iç mekan tartışmasız çok kötü. Ve çok önemli bir sorun pedallar birbirine aşırı yakın ayaklar sığmıyor, arka koltuklarda üç kişinin sığması da imkansız...

Ne eskisi ne de yenisi, gözüme hiç hoş gelmiyor.sevemedim gitti şu
Terios ları...

vitara çok güzel yaaa

BMW X5 3d , Land Rover , Audi Q7 ... :rock :good: :alkis:

mdellal' Alıntı:
BMW X5 3d , Land Rover , Audi Q7 ... :rock :good: :alkis:

Hummer H2 ' yle Lincoln Navigator ' ü unutmuşsun galiba...

Terios la bu araçlar kıyaslanırmı hiç...

sakın alayım deme bence..................... her gördüğümde ne salak adamlar 4x4 olsun diye bindiklerine bak diyorum içimden. çok jip istiyorsan al sana
land rover 1992 bineceksen buna bineceksin bana kalırsa gazı da takacaksın.....12-13
milyara cruise li deri koltuklu klimalı birçok örneği var.........viraja opelde oldugu gibi girmezsin tamamdır....

leif20inge20aastveithv6.jpg

Geri