Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sallierim link' Alıntı:o değil de sürekli beyaz sedan görüyorum.bu arabaya beyaz hakkaten çok yakışıyor.beyaz gören beyaz alıyor special_Yeah
hangi rengini size veriyorlar.Beyazlar peynir ekmek gibi alıcı buluyor ama diğerleri daha az satılıyor.Siyah da arabaya yakışıyor ama kahverengi gibi size elde kalan kötü bir rengi mi öneriyorlar yoksa beyaz mı?kemalyigit link' Alıntı:kardeş selamlar bende 1,3 j kasa sedan bakıyorum sport için 52,900 den aşağı fiyat bulamadım istanbul ve çevresinde bayilerde her gün arıyo gel verelim araç kalmadı bu fiyata diye, çok merak ettim vede ilgilendim aldığınız fiyatla. bölge mevkii belli mi acaba. reklam yapmadan paylaşabilirmisin acaba. teşekürler.
sallierim link' Alıntı:hangi rengini size veriyorlar.Beyazlar peynir ekmek gibi alıcı buluyor ama diğerleri daha az satılıyor.Siyah da arabaya yakışıyor ama kahverengi gibi size elde kalan kötü bir rengi mi öneriyorlar yoksa beyaz mı?
enjoy6767 link' Alıntı:Astra J HB 1.3 cdti sport model araç almayı planlıyorum.. neredeyse aklıma gelen tüm bayileri aradım 2013 modeller gelmeye başlamış ve hepsi aynı fiyatı veriyorlar 53.400 TL .. acaba aranızda daha düşük teklif alan varmı bayi isminide verirse