Cruise controlde takılmalar oluyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan estello
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

estello

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçen ay 2004 corsa cdti aracıma cruise control taktırdım,fakat ilk günden beri bazı takılmalar olduğunu gördüm.ilk zamanlar kullanmayı tam bilmediğim için pek önemsemedim ama bazen hiç takılma olmazken bazende sık sık takılma oluyo,
sebebi ne olabilir arkadaşlar?
teşekkürler

ben de de oluyor du hala da oluyor ama bir akadaş kısa ve öz bir bilgi verdi sacma olmasına ramen de tuttu... arac hareket etmeden bir kere frene bas bırak ondan sonra hareket et her calıştırmada da bunu yap... denemek için de devreye girmedigi zamanlarda hafifce bir fren pedalına dokun ondan sonra tekrar dene takılma devam ediyormu diye...sacma biliyorum ama oluyor işte

takılma derken nasıl bir sorun anlatmamışsıız ama,
güvenlik tedbirleri neticesinde araca ilk hareket verdiğiniz andan itibaren frene hiç basmamışsanız cruise control devreye girmez.ekranda cc ışığı yanıp söner.
bu nedenle şayet cc kullanacaksanız öncesinde 1 defa frene basmanız gerekmejtedir.
arkadaşımızın da dediği gibi belki saçma bir düşünce olabilir ama bir nevi tedbir için mantıklı geliyor bana..

ben 2007 comboya taktırdım hiç birşikayetim yok ne taklıma oluyo ne bişey gayet memnunum

ayaginiz cok hafif bile olsa debriyaja dokunuyor ise devreye girmiyo.
bende bi kac kez oldu sonradan farkettim ayagim debriyaja dokunuyomus :D

Geri