Cruise Control Taktıranlara Bir Soru? (araştırma)

Aracınızda Tesisat Ne Durumdaydı?

• Kullanılan toplam oy
    40
X motorlara tam fiyat bilmiyorum ben. Ama ortalama 600 lira diyorlar..
Uff... Çokmuş gerçekten. Araba diyip geçmeyeceksin, bilmediğimiz neler çıkıyor. Ama iyi olurdu yaa memlekete gidip gelirken dizim ağrıyor gaza bas bas otobanda:confused:
(bu arada insanoğlu ne nankör, daha düne kadar şahini sürerken -bi klima bi hidrolik direksiyon olsun yeter... diyordum:rolleyes:)

bu işler öyle. insan oglu aç gözlü. hep isteriz..

aracın 2001 olsa Z motor olabilirdi. x motorlarda çok masraflı. Ona degmez gibi geliyo bana..

Sonuç Benımkıde z Motor 2oo1 Elegance ;) :)

Sonuç Benımkıde z Motor 2oo1 Elegance ;) :)

hocam tamam. seninde uygundur motorun..
yarım tesisatın var benim gibi.. onuçektirip debriyaj müşürü ve sinyal kolu aldın mı tamamdır. tabi birde programlaması var onu.. o kadar..
senin ki 250 lira civarinda oluyor yetkili serviste. ama anlaşirsan 180e felan halledersin..

Çalışıyormu Senınkı abı :D

Çalışıyormu Senınkı abı :D

benim tesisat bu akşam çekilecek. geçen cumartsi beklenmedik bi aksilik oldu çekemedik. bu akşam olacak inş.. sonucu akşam yazarım..

Müjde müjde müjde

Evet arkadaşlar an itibariyle CC tesisatımı çektik. denedik. süper ötesi oldu.. Kesinlike tavsiye ediyorum hepinize..

Biliyorsunuz benim tesisatım yarımdı. ama o yarım tesisatı kullanmadık. çünkü abs beynini felan sökmek gerekiyor, uzun iş. bizde yeni tesisat çektik. zaten daha kolay çekildi. hatta bu derece kolay oldugunu bilseydim kendimde kasabilirdim. biraz el yatkinliginiz varsa çekebilrisiniz.

direk beyinden sinyal kollarına tesisat çektik. işlem 40 dk civari sürdü.

ayrica servisteki arkadaşlarda op-coma bayildilar. ve sipariş verdiler hemen :):):)

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar farkli bir gelişme daha oldu..
1 saat kadar once "piriulutan" nickli Piri arkadaşımız benim yanıma geldi. bana tesisatı çeken arkadaşla buluştuk. onun aracınada tesisat çekmek için. Birde ne görelim tesisat komple hazır. sadece yazılım attık.. Ve CC oldu.

Bu kadar şaşırmamızın sebebi ise. onun aracı ile benimki komple ayni.
yani iki araçta 2001 astra 1.6 elegance. Sadece onunki otomatik vites..

aracı otomatik olan arkadaşların tesisatı hazirdir büyük ihtimalle. bilginize..

Geri