Cruise Control Taktıranlara Bir Soru? (araştırma)

Aracınızda Tesisat Ne Durumdaydı?

• Kullanılan toplam oy
    40
tesisat var sinyal kolunun orada bir kablo ama debriyaj müşiri yok araç 2007 Astra clasik 150 tl ok diyorlar

araçlarımız ayni ama benim ki 2001. araçlar sonraki yillarda tesarruda gidip bazi ozellikleri kaldirmaya baslamisti. bu hesaba gore sizde varsa bende de vardir gibime geliyor..

teşkürler cevap için

Evet arkadaşlar benim için büyük gün geldi.. Sonunda tesisatı yaptıracak birini buldum.. Yetkili servisteki arkadaşla anlaştım. bana servis dışı tesisatı çekecek. zaten bir kaç selam götürmüştüm ona.

Yarın itibariyle çok istediğim ettigim Cruise Controlüme kavauşacam inş..

Tesisatı 50 liraya anlaştık.

Simdi gelelim genel giderlere.. Bu iş bana toplamda kaç liraya mal olmuş? yapacak arkadaşlara örnek olur..

Sinyal kolu: 80 Lira (Ebay.com dan aldıgım için böyle ucuz. Kargo dahil fiyatıdır)
Debriyaj müşürü: 20 lira
Tesisat: 50 lira
TOPLAM: 150 Lira

Eger tssiatım hazır olsa 100 liraya hallederdim. Tabi programlamasınıda kendim yaptım opcomla. Fakat siz bir serviste yaptirirsanız herşeyi, onlar ayriyetten programlamaya ücret almazlar herhalde.. Benden 50 lira istemişlerdi, yetkili serviste programlama yaptirsaydım..

Yarın ilk deneyimleri paylaşacagım..
Umarın gene bir aksilşk çıkmaz. Aylardır bu işi kovalıyorum..

ben düz vitesli aracı olup hız sabitleyici ye sahip olan arkadaşlara bişey soracağım aracı 5.vites 100-110 a sabitlediniz şehirler arası yoldasınız...dik uzun bir yokuş çıkmak gerektiği zman ne yapıyorsunuz..aracın o yokuşu 5. vitesle çıkamayacağına göre hız sabitleyicide 4. vitese aracı atamayacağına göre ..vites küçültüp tekrarmı hızı sabitliyorsunuz...eğer öyleyse hız sabitleyicinin ne anlamı kalıyor..saygılar

Aynen dedigin gibi oluyor hocam. Eger vites degistirmen gerekiyorsa zaten debriyaja dokundugunda sistem devre dışı kalır.. ama söyle birşey var. vitesi 4e atıp. R tuşuna bastıgında. son sabitledigin hıza kendisi ulaşır. ve yüksek devirde yokuşu çıkarsın..

hız sabitleyici her yol durumunda aracı kullansın diye yapılmamıştır. sabitlemeye uygun yollarda kullanmaktır amaç.. zaten otobanda giderken oyle dik bir yokuş ben daha görmedm. en fazla 4e atarak dedigim gibi ocneki hızdan devam edilebilir..

ahmet ozan'lamı anlaştın ..

sen bu işi hallet hayırlısıyla benimkine de takalım ..

aman tanrım :D 2001 eleganceye takılıyormu cc şimdi yazın kesın taktırıyorum :D hatta mayısta :D

ahmet ozan'lamı anlaştın ..

sen bu işi hallet hayırlısıyla benimkine de takalım ..

evet ozanla. saolsun ilgileniyo bi yarın olsun sonucunu görüp seninkinide yaptırırız

aman tanrım :D 2001 eleganceye takılıyormu cc şimdi yazın kesın taktırıyorum :D hatta mayısta :D

motor kondun z ile başlıyosa model farketmeksizin takılır ama tesisat eksik ortalama 200-250 liraya yapılabilir

Benim motor kodum X galiba... Bu şekilde taktırabilir miyim? Taktırabilirsem masrafı ne olur?(Her şey dahil olarak yani...)

Teşekkürler.

X motorlara tam fiyat bilmiyorum ben. Ama ortalama 600 lira diyorlar..

Geri