corsa van 1.7 dti hakkındakı düşünceleriniz

ankarada hususiye cevırmıyorlar dıe duydum.ne kadar dogru bılmıyorum. yorumlar için cok tşk ederım. 17 corsa almak ıcın temmuzdan sora kolları sıvıyacagım :D bu kadar opelcı memlunsa sorun yok.. tabı mahmut kemal kardeşinki gibi duşuk km cok zor galıba

turboyu nasıl anlıyoruz ben 1 hafta oldu hala anlayamadım da =)

:) bir de şu var ;

arabayı çalıştırırken motor soguk oldugunda genelde marş 4-5 sanıye basıp oyle calısıyor ancak,bu esnada egsozdan duman falan cıkıyor halıyle,1 usta komuru bıtmıstır 50 tl masrafı olur degıstırırız dedi başka usta baska bısey soyledı en sonunda tavsıye uzerıne ıyı bır ustaya goturdum,benzin pompasında sorun oldugunu sadece tamıratının 1250 tl tuttugunu degısmesının de 3500 TL cıvarı oldugunu soyledi,ama yaptırmak zorunda da degilsin boyle bınsen de olur dedi,bu durum hakkında bilgisi olan var mı ne yapmalıyım?

dtı ların hepsınde ılk calıstırdıgın da ve yuklendıgınde duman atması cok normal..yenı model dızellerle kıyaslama kendı aracını..para koparmaya calısan ustalardan bırıdır mazot pompası dıyen kısı..zaten tamıratı arastırmıstım 400 lıra falan degısım fıyatı dogru ama..bısey olmaz dumandan yadırgamayın..cok fazla duman atmaya baslarsa en kotu enjektorde sorunla karsılasılabılır onunda temızlık ıle tamıratı mevcut

koysuyunu yağını bas gaza 1 seneyi doldurdu aracım ufak problemler dışında hiç bi problemi yok şimdi turboyu temizliycez bakalım bi ışık yakıyo 140 ı geçince

valla ıcımı rahatlattınız saolun,masraf etmek istemiyordum..servis ışığı yanıyor arabanın surekli kıllandırıyor işte ister istemez,bu sekılde ıdare edicez artık.

koysuyunu yağını bas gaza 1 seneyi doldurdu aracım ufak problemler dışında hiç bi problemi yok şimdi turboyu temizliycez bakalım bi ışık yakıyo 140 ı geçince

bende de 130 u gecınce safe mode alıyor kendını tork dusuyor..ben cok arastırdım beyın alıyorum sıfır ıste 1 ay ıcınde gelıcek yurt dısından..ozamanda olmassa enjektor temızlıgı veya bozuk olanı degıstırcem..baktım o da olmadı mazot pompa beynının ordan bı sorun oldugundan bahsedılıyor..bellı bır cozumu yok ama sız de cozdum bu sefer dedıgınız an banada msj atın bosuna masraf yapmayım..

valla ıcımı rahatlattınız saolun,masraf etmek istemiyordum..servis ışığı yanıyor arabanın surekli kıllandırıyor işte ister istemez,bu sekılde ıdare edicez artık.

bısey olmaz ısıktan :D 5-30 yag koyuyorum ben euro dızelden baskada koymuyorum opetten alıyorum hep..cok fazla duman atmıyo..bırde orta susturucuna baktır ordada sorun olabılır

bende de 130 u gecınce safe mode alıyor kendını tork dusuyor..ben cok arastırdım beyın alıyorum sıfır ıste 1 ay ıcınde gelıcek yurt dısından..ozamanda olmassa enjektor temızlıgı veya bozuk olanı degıstırcem..baktım o da olmadı mazot pompa beynının ordan bı sorun oldugundan bahsedılıyor..bellı bır cozumu yok ama sız de cozdum bu sefer dedıgınız an banada msj atın bosuna masraf yapmayım..

bısey olmaz ısıktan :D 5-30 yag koyuyorum ben euro dızelden baskada koymuyorum opetten alıyorum hep..cok fazla duman atmıyo..bırde orta susturucuna baktır ordada sorun olabılır

senı cok sevdım ben ya :D o zaman br soru daha soruyorum hemen,140 ı gecınce suraat konsol acayıp sekılde tıtremeye başlıyor teyp falan sallanıyor o derece,catlıcak dıye korkuyorum cekıyorum ayagımı gazdan =) bu neden acaba

Geri