alıntıdır
http://www.fordclubtr.com/forum/Ikl-vites-topuzu-resi-t185859.html&p=788392
ne zamandır aklımdaydı anca yapabildim. bilyorum forumda yapan arkadaşlar vardı daha önceden bende onlara özendim
resimler çok kaliteli degil cep telle çektim kusuruma bakmayın.
Orjinal boyutuna [ 1280 x 960 ] göre 40% oranında küçültüldü- Orjinali için TIKLA
topzun kendi senbolünü çıkartıp içini oydum.
Orjinal boyutuna [ 1280 x 960 ] göre 40% oranında küçültüldü- Orjinali için TIKLA
vites koluna sılılan plastik parçayı çıkartıp kobloyu geçirdim ( beyaz parca çok ama çok zor çıkıyor yerinden haberiniz olsun arkadaşlar )
buda çıkmış hali
kabloyu geçirdikten sonra tekrar yerine oturtuyoruz.
içine 8 adet led yerleştirdim içe ve dışa dogru yanacacak çekilde.
bilgisayarda hazırladıgım taslagı koli bandı ve maket bıçagı ve sprey boya ile yuvarlak olarak kestigim sert plastigin üzerine çıkarttım. en zoruda bu oldu reklamcılar ufak iş diye pek ugraşmak istemiyor mecbur kendim yapmak zorunda kaldım.
işık'ı düzgün dagıtsın diye altına A4 kagıt'tan bir parça koydum.