Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam
bence en iyi spor yay eibach. ben iki corsa aracımada eibach taktım gayet konforlu yaydır. ama fiyatı diğerlerine göre biraz fazladır. 300-350 tl arası gibi yanılmıyorsam.
selam
bence en iyi spor yay eibach. ben iki corsa aracımada eibach taktım gayet konforlu yaydır. ama fiyatı diğerlerine göre biraz fazladır. 300-350 tl arası gibi yanılmıyorsam.
200 tl için konforunu bozma derim ben. 2 ay geç al iyisini al derim. 150 tl verip yay alıp 2 gün sonra taş düşürecektim deyip orjinale dönen arkadaşlar gördüm ben. yinede karar senin.
200 tl için konforunu bozma derim ben. 2 ay geç al iyisini al derim. 150 tl verip yay alıp 2 gün sonra taş düşürecektim deyip orjinale dönen arkadaşlar gördüm ben. yinede karar senin.