Corsa için maksimum hız

benim ecoflexle 180 i gördüm ama ilk aldığımda 3 ay 165 i geçmemişti baya bir gıcık olmuştum.

ben 180 gördüm bizim araçlar küçük fakat 1.7 ler için söylüyrum 1200 kilo filan boş ağırlığı ben savrulmadım

arkadaşlar hacmine göre en ağır arabalardan biridir corsa..1.7 dtı kullanıorum,mütiş bi yol tutuş war....ama hız her araçta risktir sonuçta...

aracınızda ne yazık ki esp değil eps var Electric Power Steering yani elektrik destekli direksiyon hızlandıkça direksiyonun sertleşmesi dışında bir işe yaramaz

katılıyorum :kop:

ben corsaların lastikleri iyiyse aerodinamik yapısının çok iyi olduğunu rüzgarı çok güzel kestiğini düşünüyorum ve şunu ekliyorum hatcback bir araba sedan bir arabadan çok daha güvenli bir yol tutuşu olur

hıza gelince 1.2 corsada son gördüğüm hız rüzgarı arakama aldığımı düşünerek söylüyorum 180 di ve 2 dakika falan gidebildim :eek:

çünki hız arabası değil sonrasında inip motoru arkadan toplamayalım :D

merak etmeyin birşey olmuyor sandığınız kadar hafife alınacak bir araç değil corsa ve tüm motorları lastik havalarınız doğruysa ki %90 kafadan belirliyor ölçüyü yüksek hızda stabilite muhteşemdir bunuda kusursuz aerodinamisine borçlu aracın küçüklüğüne bağlı değil

araciniz tabutunuz olmasin...

corsa 1.4 90hp 195 km son dahada gitmio zaten ibre 200 daha ne olsun ayrıca yol tutustada hiç bi problem yok

aydın otobanda 195 rahat.
dönüşte tünel çıkışını bilirsiniz- izmire gelirken :) 200ü geçior ibre orda :)

aydına doğru gidişte uzun bir düzlük var orda 185 gördüm ben. Albea multijet nalları topladı arkamda :p

Bu arada dediğin yeri biliyorum abi orası baya bi bayır aşağı :)

Geri