Corsa için maksimum hız

ayyy ben bu konuyu sevdim 225km gördüm daha kesmedi 5 daha giderim olur 230km. vectra c 1.6

valla benim combo 1.7 motor olmasına rağmen düz yolda 130 u gecemiyorum hafif rampa olunca 160görüyorum daha oteye gecemiyorum halbuki koye giderken 180 filan görmüştüm ama artık 180 i görmek benim için hayal oldu debriyaj baskı balatayı değiştirdim neredeyse iki ay oluyo onun etkisi varmıdır bide performansı neden bu kadar düştü

1.3 cdti 190 gördüm bundan sonra ne görürüz bilemem artık :D

Aydın otobanındaki o eğimli yerde bende 190 gördüm ama düz yolda 175 max.Sanırım dizel korsaların son hızı bu.

Arkadşlar zorlarsanız 170-190km' leri görürsünüz ama o kiloda ve aerodinamik disiplinleri düşünürsek corsa gibi bir araçta yüksek hızları denemeyin derim ben efendi efendi 120-150...

cdx 2.0 - ankara çevre yolu - 228 km/h

Ben duz yolda ve sadece biraz yuklenme ile cok rahat 230 ustu gordum..
Otobandanda kadrani indirimim gibi geliyor. 240 kadran var...

ben yeni jantlarımla ancak 200km göre biliyorum orjinalle 225-230km oluyordu. lastik tabanı 215 den 235 çıkartım bundan olurmu. dönme çapı aynı halbuki. yada ağır mı kaçtı acaba?

jant ağırlığı etken olmuştur abi yuvarlanma direncin aynı ise, tabi sürtünmenin etkisini unutmamak gerekiyor bu arada... doğal.. :)

bu jantlar aleminyum sanki orjinallerden hafif geldi fakat sürtünme sanki bu işten sorumlu gibi geldi

Geri