corsa eastronik stop etme problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KÜRŞAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KÜRŞAT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar bu siteye yeni kayıt oldum,bende 1.2 easytronik 2004 model corsa var alalı 2 hafta oldu fakat aracım ışıklarda durup tekrar kalkmak istediğimde frenden ayağımı çektiğimde stop ediyor,aynı problemi geri geri yanaşırken de yapıyor.. otomatik vites araba stop neden eder? götürdüğüm usta beyin bozuk dedi beyin tamir oldu yine yapıyor,araç tech2 de arıza programı göstermiyor, şimdi baskı balata diyorlar bu konu hakkında görüşleri olan yada daha önceden başına gelmiş olan varsa yardım ederse sevinirim....

kardeşim easytronik stop etmesi normal bir durum değil benim aracımda easytronik şu ana kadar stop durumu olmadı ama her ne olursa hemen beyin diye revizyona sokuyor ustalar

öncelikle

aracın gidişi nasıl vites geçişlerinde sarsıntı varmı gaza tepkimesi nasıl balata bitmişse F hatası verebilir vites bilgi ekranında F harfi gördün mü

eğer hızlanman yavaşlamalarda vites geçişlerin sorunsuz ise başkaca yerlere bakmak lazım örneğin rölanti düzenleyici ye araç çalıştıktan sonra devir önce yükselip sonra 700-800 rpm civarında sabit kalması lazım bunları iyice gözlemle sonra şanzımana yönel zira fazlaca masraf etmeyesin

Geri