Corsa D - Yamuk

Torpido ışığını bende cesaret edip yapmak isterim fakat elektik çekme vs olayından hiç alamıyorum :( Bu arada parca astra h nin torpido ışığı
Cakmakliga gelen kablodan alinabilir ama orta konsolu sokmek biraz zor :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ben de ondan korktugum icin pek yanasmadim ama baya karanlik, Astra G'nin okuma lambalarindan alip onden gizli bi isik cekeyim diyorum, yandan delince cok sorun olmaz gibi. Bi de isikli elcekler var onlari da arastirmak lazim :)

Işıklı elcik mevzusu aklıma geldi ama Corsa D ile alakalı hiç bir yerde ışıklı elcek e rastlayamadım internet üzerinde.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:29 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:28 ----------

Cakmakliga gelen kablodan alinabilir ama orta konsolu sokmek biraz zor :)

Kablo almak çekmek sorun değil. Bir şekilde halledilir ama o torpidonun orjinal lambası yada en azından oraya oturacak orjinal gibi yan sanayi felan nereden bulunur. Internet te araştırdım ama hiç bir şey bulamadım.

Valla astra h nin torpido ışığı uyuyormus benim duyduğum. E şimdi orta konsol sökülecekse yeni sesler tikirtilar doğmuş olacak :)

Valla astra h nin torpido ışığı uyuyormus benim duyduğum. E şimdi orta konsol sökülecekse yeni sesler tikirtilar doğmuş olacak :)

Teyp sökülür, soketinden elektrik alınır. Torpido gözünün üst 2 vidası sökülür kablo aradan geçirilir. Kablo montajı yapılır lamba takılır.
Teyp kod istemez, kayıtlı hiçbir veri silinmez.
Astra h torpido lambası diye parçacıdan yada internet üzerinden sipariş edilir, 35 liraya mal olur.

Konsol komple sökülmez herhalde. Orta konsolun yan kapağını sökmek yeterlidir diye tahmin ediyorum ama bir ara keşif yapmak lazım. :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:23 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:21 ----------

Teyp sökülür, soketinden elektrik alınır. Torpido gözünün üst 2 vidası sökülür kablo aradan geçirilir. Kablo montajı yapılır lamba takılır.
Teyp kod istemez, kayıtlı hiçbir veri silinmez.
Astra h torpido lambası diye parçacıdan yada internet üzerinden sipariş edilir, 35 liraya mal olur.

Teybin soketinden almak bana pek mantıklı gelmiyor ama kod istese de sıkıntı yaşamam. Kodum var..:D Ben bir ara torpidoyu söküp bir inceleme yapıyım.

Siz dedikten sonra torpido aydınlatma olayına baktım. Yeri meri her şey hazır. Alıp takmak gerekiyor. Birde muhtemelen elektrik tesisatı yoksa iki kablo çekmek gerekebilir. İşin o kısmı kolay. Önemli olan parçayı bulmak..:D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 08:43 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 08:18 ----------

Torpido aydınlatması ararken başka şey buldum.

Link veremiyorum sansüre takılıyor..:D

"Opel Corsa D Arka İç Aydınlatma Lambası GM" diye bir şey ama bunun nereye takılacağı konusunda hiç bir fikrim yok. Bildiğim kadarı ile arkada aydınlatma için hiç bir şey yok.

Abim bunlar basit şeyler benim bizzat açtıgım konular mevcut , arabada arkanın da ışıldamasını ıstıyorsanız , toplam 11 TL ye mal ettigim aydınlatma paketini aracınıza uygulayabilirsiniz , şu anda birde butun lambalarımı bol ledli ampuller ile degiştirdim , kapı açma tuşuna açtıgım anda önü arkası bembeyaz apaydınlık oluyor :) konuları bulup ekleyecektim fakat videolar sillinmiş :/

Son düzenleme:
Bu astra h nin torpido lambasının corsa d ye uyduğuna eminmisiniz? Yani deneyeniniz var mı? Sonra ürün gelipte elimizde kalmasın..:D

LY2gla.jpg

rmj85V.jpg

7VYXaP.jpg

Oyleymis bizim torpidonun icinde dkime yuva var büyük ihtimalle oraya takilcak

Bu astra h nin torpido lambasının corsa d ye uyduğuna eminmisiniz? Yani deneyeniniz var mı? Sonra ürün gelipte elimizde kalmasın..:D

LY2gla.jpg

rmj85V.jpg

7VYXaP.jpg

Evet bu urun işinize yarar ;) sadece çakmaklıktan bir kablo cekmek kalıyor (cok basit).

Veya el yordamıyla azıcık ugraşarak kendiniz de 1-2TL ye bu ışıgı elde edebilirsiniz. (isteyen olur ise anlatabilirim ve resimleyebilirim)
2 yıldır sorunsuzca kullanıyorum :)

Konsol komple sökülmez herhalde. Orta konsolun yan kapağını sökmek yeterlidir diye tahmin ediyorum ama bir ara keşif yapmak lazım. :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:23 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:21 ----------

Teybin soketinden almak bana pek mantıklı gelmiyor ama kod istese de sıkıntı yaşamam. Kodum var..:D Ben bir ara torpidoyu söküp bir inceleme yapıyım.

Corsa D ler de teyp kodu yoktur. Elinizdekiler anahtar-güvenlik kodudur.
Teyp soketi neden mantıksız merak ettim ?

Geri