Corsa D sunroof hakkında (montaj hatası mı var?)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coheper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

coheper

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam Arkadaşlar,
Ben 2008 model corsa sport dizel sahibiyim. Aracımda sunroof da mevcud. Aracımın işcilik kalitesi tatminkar bir seviyede olmasına karşın sunroof çerçevesi son derece kötü bir şekilde kesilip açılmış gibi duruyor. Tavan kaplamasının (keçe benzeri bir şey) kesilen yerleri hiç bir şekilde saklanmadan öylece gözüküyor. Acaba bütün sunrooflu corsalarda bu böyle mi? Yoksa benim aracımda bir üretim veya montaj hatasımı var? Sunrooflu corsa D sahibi forum üyelerinden ricam bana kendi sunroofları hakkında bilgi verebilirler mi? onlarda da durum böyle mi?

Not: Eğer benim aracımda bir üretim veya montaj hatası var ise ne yapmalıyım? Bu konuyu nasıl düzelttirebilirim? Bir bilgisi olan var mı?

Şimdi den teşekkürler.
sunroofrs6.jpg

Son düzenleme:
konu hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar?

2008 olarak sunrooflu corsa sitede yok sanırım...fotoyu büyük boyutta koyarmısınız siteye?

Kendi aracımı göz önünde bulunduracağım olmayacak.En iyisi bayiye gidip sunrooflu corsayı inceleyiniz..

ben rastlamadım sunrooflu corsaya...
acaba sizin bahsettiğiniz panoromik cam tavan mı....
şayet bir sıkıntınız varsa servis gidermekle yüküğmlüdür...
yada ayıplı mal diyerek tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz..

evet panoromik sunroof diye geciyor. Calismasinda bir sikayetim yok. ancak dedigim gibi iscilik kalitesine bakinca sanki bir montaj hatasi varmis gibime geliyor.

guncel

arkadaşım büyük boy foto koysana buraya bakalım...

"o" aldım aracı.
Fotonun büyük hali elimde yok ne yazık ki.
neyse çarşamba günü servise gidip göstereceğim. Sileri gelişmelerden haberdar ederim.

Bugün aracımı servise götürdüm.
Sonuç: Tahmin ettiğim gibi sunroof kaplamasında montaj hatası var! Garanti kapsamında yapıldı. :)

Geri