corsa d start stop sabah ilk çalıştırma !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yua
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar konuya deneyim aktarıcak kimse yok mu?

Benimde buna benzer bir olay başıma gelmişti.Aracımız 1.3 CDTI Astra H sıfır olarak alındı.İlk mazotumu aldım. 2. gün araca bindim rölantide düzensizlik vardı.Devir saati sabit durmuyordu çok hafifte olsa aşağı yukarı oynuyordu.Sıfır arabada böyle bişey nasıl olur diye kafayı yiyecektim.Servise götürdük yakıttan falan dediler.Sonrasında başka bir yerden mazot aldım.ve sonrasında seyahta çıktık.2 hafta içinde Eskişehir -Tekirdağ , Tekirdağ-Antalya, Antalya-Eskişehir olmak üzere 2500 km uzun yol yaptık.Şu an araç 16.000 kmde ve hiç bir sorunu yok.Performansıda , yakıtıda yerinde.

Sizin sorununuzda yakıttan olabilir.Motor açma tabiri var ben pek itibar etmem ama sıfır araçlara uzun yol yapmak iyi geliyor.Çünkü şehiriçinde araba dur kalk dur kalk daha çabuk yıpranıyor. ben bunu çıkarttım.

1 silindir enjektörüne baktır gevşek olabilir...çünkü bu üretim hatası hala devam edebiliyordur...

1 silindir enjektörüne baktır gevşek olabilir...çünkü bu üretim hatası hala devam edebiliyordur...

senin başına böle bi sorun geldi mi ? opel de böle bi sorun mu var ki?? benm motor az bişi çalıştıktan sora kapatıp yine çalıştırdığımda böle bi sorun söz konusu değil sadece motor soğukken olan bişi bu, anlayamıyorum ama dediğiniz dikkate alıcam teşekkürler...

Konuyu hortlatmış olacağım fakat aynı soruna benzer bir sorunla bende karşı karşıyayım.
Marş motorum yandı , marş motorunu sanayide tanıdığım elektrik ustası değiştirdi , 350 lira işçilik dahil ücret ödedim.
fakat ilk çalıştırmada ve stop etmede , tuhaf bir ses geliyor titreme gibi .
elektrikçi ustaya söylediğimde sorunun motor kulağı kopması (takoz) veya egzozu bir yere sürtmüşsün ondanda olabilir dedi , benim konuyu aştığı için kesin bir şey söyleyemem dedi.
aklıma takıldı , şuan marş motoru değiştiğinde bu durum ortaya çıktı acaba marş motoru çalıştırma ve stop etmede bu tarz değişiklik sağlar mı bende cevap aramaktayım.

Konuyu hortlatmış olacağım fakat aynı soruna benzer bir sorunla bende karşı karşıyayım.
Marş motorum yandı , marş motorunu sanayide tanıdığım elektrik ustası değiştirdi , 350 lira işçilik dahil ücret ödedim.
fakat ilk çalıştırmada ve stop etmede , tuhaf bir ses geliyor titreme gibi .
elektrikçi ustaya söylediğimde sorunun motor kulağı kopması (takoz) veya egzozu bir yere sürtmüşsün ondanda olabilir dedi , benim konuyu aştığı için kesin bir şey söyleyemem dedi.
aklıma takıldı , şuan marş motoru değiştiğinde bu durum ortaya çıktı acaba marş motoru çalıştırma ve stop etmede bu tarz değişiklik sağlar mı bende cevap aramaktayım.

debriyajı basılı tutup deneyin birde. oynak volan varsa o da ses yapabilir.debriyaj basılıyken çalıştırıp stop ederseniz ses kesilirse volanttan olabilir. diğer türlüsüne aracı kaldırıp çalıştırıp stop ederek alttan bakmakla çözülür muhtemelen

debriyajı basılı tutup deneyin birde. oynak volan varsa o da ses yapabilir.debriyaj basılıyken çalıştırıp stop ederseniz ses kesilirse volanttan olabilir. diğer türlüsüne aracı kaldırıp çalıştırıp stop ederek alttan bakmakla çözülür muhtemelen
İlginiz için teşekkür ederim Motor muhafazasıni takarken somun koymadan takmışlar motorun bir parçası çalışırken ve stop ederken çarpıyormuş, bugün halledildi.

İlginiz için teşekkür ederim Motor muhafazasıni takarken somun koymadan takmışlar motorun bir parçası çalışırken ve stop ederken çarpıyormuş, bugün halledildi.

ii hadi basit bişeymiş geçmiş olsun

Geri