Corsa d sport koltuk ses sorunu

BatwohaN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar son 1 aydır ön yolcu koltugundan üzerinden birileri otururken viraj dönerken yada araç sallanırken takkk diye bir ses gelmekte serviste bulamadılar..Buna benzer birşey yaşayan varmı aranızda ??

bende henüz öyle bi sorun olmadı aman olmasında :D

geçmiş olsun

yok bende kapılardan gıcırtı geliyordu hız sabitleyici yaptırırken onu da yaptılar..

kıcırtı bendede gelıyordu ben hallettım onu.

Bundada koltugun altında sankı bırsey hareket edıyor gıbı ama nalet araba servıste test surune cıktık 130-140 la gırıyorum vıraja cıkartmıyor sesı :D deli olucam valla..

Sonunda sökücem koltugu : )

Batuhan bendede var aynı problem, frenlemelerde öne gelirken ve ani hızlanmalarda arkaya yaslanırken koltugun altında bosluk varmış gibi taktuk ses geliyor, cok sinir bir ses, su arabanın ckardıgı seslerden bıkmaya başladım ya, neyse opel aşkı diyelim datlıya baglansın... :) daha goturemedm servise yogunluktan ama cözülemeyecek bişey oldugunu sanmıyorum... Nası halledemiyorlar anlamadım... ???

Selam kardeşim ben astra g aldım 2008 temmuzda aldım kışa girer girmez ön koltukta gıcırtı geliyordu ama sanki bişeyi kazımış gibi sıkıntıdan o gün arabaya binmedim her debraja basışımda geliyordu würth yağ sipreyi sıktım baya düzeldi seninkide böyle bişey olmasın? Eğer raylarda boşluk varsa veya civatalar gevşemişse oda tak tuk yapabilir.

arkadaşlar inanmıyacaksınız ama aynı olay bende de var:D
fren yapınca yada gaza yüklenince sırtlık kısmının iç tarafında bişey hareket ediyor gibi.
hava düzelsin detaylı inceleyip servise götürmeyi düşünüyorum.

sizin koltuklarda çok fonksiyon var galiba ondan oluyo :D

arkadaşlar bilmiorum ne kdar doğru düşünüyorum ama tek kapı corsalarda arkaya birisi binerken koltuğu açtığınızda ray sisteminde bir parça kalıyor o parça koltuğu kapatırken eski haline gelmesini ve sabitlenmesini sağlıyor bazı durumlarda o parça geride kalabiliyor bu yüzden koltukda boşluk yaratıyor olabilir ama benmki sadece mantık yürütmek kesin sorun bu diyemem

Valla bu koltuk boşlugu gibi birşey değil çünki ses tam yerine oturma sesi değil her seferinde bu ses gelince kıllanıyor insan.
Sanki birşeyler gevşemişte hareket ediyor gibi bulamadım birtürlü dediğiniz gibi koltugun civatalarını kontrol edip..yağlamayı deniyeceğim.

Geri