Corsa D sis farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mveldet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mveldet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracıma xzenon taktırdım ama sisler sarı yandıı için bi garip duruo sisleri açınca :D ....
sislerede bi xzenon parası wermek istemiorm sadece beyaz far ampul taktırsam xzenon yerine ne fark eder...
sis özelliiğini kaybeder diolar ama yaptıran warmı hiç beyaz ampul deneyen warmı ?

fazla uzun yol yapıp sıslerıde dewamlı kullanmıycaksan beyaz ampul yaptır derım sehır ıcınde fark etmez gerekırse orjınallerını takarsın ıstedıgın zaman...

Uzun yol yaptığım yok ..... Çok hoş duruyo bencede değer diosun yani taktırmaya. Bişi daha sorcam xzenon taktırdımızda sisler özelliğini kaybetmiyo dimi

3 senedır araba kullanıyorum hıc sısle ısım olmadı sadece hos durdugu ıcın yakıyodum dedıgınız gıbı sarı cok komık duruyordu xenon far la bende gıttım sıslerede xenon takrtıdım beyaz ampul taksanızda guzel durur ama yıne xenonla renk ayırrı yanı

Uzun yol yaptığım yok ..... Çok hoş duruyo bencede değer diosun yani taktırmaya. Bişi daha sorcam xzenon taktırdımızda sisler özelliğini kaybetmiyo dimi

Tabıkı daha guzel durur , xenon taksanda sıslere bırsey kaybetmez dahada guclu olur hatta, ama sısler ıcın o kadar para vermeye gerek yok bence muayıneye goturdugunde sıkıntı cıkartır sokmek zorunda kalırsın felan ama normal farlara takdıgın xenonda merceklıyse problem degıl..

Fark olurmu ikisi arasında bakınca ? normal farlar xzenon sisler ampul olsa

Tabıkı daha guzel durur , xenon taksanda sıslere bırsey kaybetmez dahada guclu olur hatta, ama sısler ıcın o kadar para vermeye gerek yok bence muayıneye goturdugunde sıkıntı cıkartır sokmek zorunda kalırsın felan ama normal farlara takdıgın xenonda merceklıyse problem degıl..
anladım kardeşim tşkürederim

Sislere xenon takarsan karşıdan geleni kör edersin ;) ;)
Normal ampul o kadar rahatsız etmez.

geçen hafta arkadaşımın aracıyla izmir-istanbul arası gidip geldim.
sislerde led ampul.kısalarda xenon.
inanılmaz zor oldu.gözleri çok yoruyor.şehiriçinde farkedilmiyor ama gece uzun yolda en kullanışlı olanı normal ampul.çünkü beyaz ışık asfaltın üzerinde kaybolup gidiyor.
ben kendi aracımda önce xenon sonra led ampul kullandım.en son philips diamond vision taktım kısa ve uzunlara.

Kısalarda xenon'dan çok memnundum hatta vize için sökünce sarılarla kör oldum demiştim :D
Ceza söylentileri çıkınca geri takamadım :(

Geri