Corsa D seçenek???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hi_cazz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARkadaşlar bu hafta büyük ihtimal Corsa D aracımı alıyorum fakat benim istediğim araç 1.4 90hp 3 kapı panoramik sunroof olan sport model araç bu aracı 30750ytl ye veriyorlar ama türkiyede şu anda opel bayilerinde ellerinde yok 45 güne gelir diyorlar. Diğer yandan hemen alabileceğim metalik gri 1.3 cdti 90hp enjoy spor paket aracı 33250ytl ye bırakıyorlar. Kafam karışık sizce hangisini almalıyım? Önerileriniz ne olacak. Fiyat olarak Enjoy çok uygun gibi duruyor.

valla eğer fazla km yapıyosan yılda 20bin civarı kesinlikle dizel derim.ama az da yapsan sataken gene yüksek fiyata satarsın dizel olduğu için benzinliden pahalı gider.dostum soruna gelince.eğer 1.4benzinli aracı alacaksan ankara opal eski fiyattan satış yapıyor diye biliyorum internettede baktım tek listesini yenilemeyen bayii budur ankarada.bende diğerleri zam koymuşken zamsız fiyattan opal den almıştım.istersen telefonla arayıp bi sor.çünkü arada az buz bi fark yok 30.750-28.900=1.850 bu paraya baya bişey alırsın.ben sana web adresini veriyim eski fiyattan satıyolarsa ellerinde istediğin model renk varsa gel burdan al derim.hem bu liste fiyatındanda daha aşağı kırıyolar arabayı.bu 28.900 son fiyat değil.tabi eğer listeleri yenilenmediyse hala.bu arada dizel modeli sizin oradakiyle aynı fiyat ama daha inerler bi telefonla konuş derim ayrıca gelirsen benim arabayı aldığım kişiye gider pazarlıkta yaparız.

http://www.opaloto.com.tr

bence dizel alhem beklememiş olursun hemde daha cok gezersin insallah bir gün bende alırım hayırlı olsun şimdiden ne aldığını yazarsın artık

valla eğer fazla km yapıyosan yılda 20bin civarı kesinlikle dizel derim.ama az da yapsan sataken gene yüksek fiyata satarsın dizel olduğu için benzinliden pahalı gider.dostum soruna gelince.eğer 1.4benzinli aracı alacaksan ankara opal eski fiyattan satış yapıyor diye biliyorum internettede baktım tek listesini yenilemeyen bayii budur ankarada.bende diğerleri zam koymuşken zamsız fiyattan opal den almıştım.istersen telefonla arayıp bi sor.çünkü arada az buz bi fark yok 30.750-28.900=1.850 bu paraya baya bişey alırsın.ben sana web adresini veriyim eski fiyattan satıyolarsa ellerinde istediğin model renk varsa gel burdan al derim.hem bu liste fiyatındanda daha aşağı kırıyolar arabayı.bu 28.900 son fiyat değil.tabi eğer listeleri yenilenmediyse hala.bu arada dizel modeli sizin oradakiyle aynı fiyat ama daha inerler bi telefonla konuş derim ayrıca gelirsen benim arabayı aldığım kişiye gider pazarlıkta yaparız.

http://www.opaloto.com.tr

Yarın telefon ile görüşeceğim. Yardımın için teşekkür ederim. Aslında en büyük hatayı kendim yaptım. Aracı dün almak isteseydim Muğla Ermaşta istediğim araç vardı. Ama dün akşamüstü satılmış. Eğer istediğim araç varsa ve almaya gelecek olursam seninle iletişim kurarım. Teşekkürler.

bence dizel alhem beklememiş olursun hemde daha cok gezersin insallah bir gün bende alırım hayırlı olsun şimdiden ne aldığını yazarsın artık

kesinlikle hangisini alırsam forumda sizlerin görüşüne fotoları ile beraber açarım.

düşünmeden dizel al

dizel al bence 1.3 CDTİ 90 Hp o arabayla senede istemsende 20.000 km yaparsın süper araba hem iyi kaçıyo hem az yakıyo

sana dizelini şiddetle tavsiye ederim. dizelin tadı çok farklı. sırf pencereyi açıp turbonun sesini dinlemek için bile alırım dizel corsa. bi çok dizele bindim böle turbo sesi yok :D

Arkadaşlar artık benim C'mon enjoy+sp gümüş gri 1.3 cdti 90hp bir aracım var.

Geri