corsa d race chip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yolcu79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yolcu79

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracım corsa d 75 ps buna Race marka chip taktırmak istiyorum kampanyada yapmışlar Alman ya fiyatıyla anyı kullanan arkadaşlar varmı tavsiye edermisiniz.

Box hic kullanmadim, ama direk yazilimin daha kesin sonuc oldugunu soyleyebilirim.

Aracınız dizel olduğu için box yerine direk re-mapping yani yazılım yaptırmanızı öneririm.

Direkt yazılım olduğunda yol bilgisayarı yakıt tüketimini doğru göstermeye devam eder. Box'ta doğrusunu göstermez.

yazılımı tavsiye ediyorlar ama Box istediğin zaman sökebiliyorsun.ayrıca yazılımdan daha ucuz aklım karışık karar veremedim hala

box al yazılım falan yalan paranla rezil olursun. adam gibi yazılım yapabilen yok sürekli problem yaşıyor insanlar.

benim grande punto 75 hp'de ocak ayından beri Race Chip kullanıyorum (Pro değil).
üzerinde 2 ayar düğmesi var biri güç-tork ayarı diğeri ise devir bandını ayarlıyor. ilk taktığımda en düşük ayardaymış pek güç vermiyordu ama önce 3-1 sonra 3-3 yaptım gerçekten çok memnunum şuan hem hız hem de çekiş olarak çok fark var. Dyno'da 94 hp verdi. hiçbir zaman da arıza ışığı yakmadı. aracı değiştirirsem cihazı yeni aldığım dizele de takarım kesin. ben aldığımda 420 TL idi.

özetle; tavsiye ederim.

box al yazılım falan yalan paranla rezil olursun. adam gibi yazılım yapabilen yok sürekli problem yaşıyor insanlar.

Adam gibi yazılım yapan birini araştırdınız mı? Veya neden adam gibi yazılım yapan "biri" olmak zorunda?

Superchips, Vmax, Lexmaul, Regal, IPF ne güne duruyor?

Özellikle Superchip ve Vmax gayet başarılı. Tabi sizin ne beklediğinizde önemli.

Adam gibi yazılım yapan birini araştırdınız mı? Veya neden adam gibi yazılım yapan "biri" olmak zorunda?

Superchips, Vmax, Lexmaul, Regal, IPF ne güne duruyor?

chip yazdırdığınızda aracın yazılımı güncellendiğinde aracın yazılımı üstüne yazılacak. ve iptal olacaktır.

yazılımda her hangi bir problem yaşandığında arabayı tekrar götür tekrar yazılım yenilensin tekrar yakıt + zaman harca.

orjinale dönmek istediğin zaman aracı götür yakıt + zaman + para harca

ayrıca chip ile ilgili sürekli yaşanan sürekli şikayetler göz önüne alındığında powerbox daha mantıklı.

bana kalsa ben uğraşırım diyorsa araç sahibi hem yazılım attırsın (chip) hem box koysun.

Geri