Corsa d kopan debriyaj pedal yayı

aykut_memat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar.bugn aracımla yolda giderken vites değiştirmek için debriyaja bastığımda paat diye bir ses geldi :) doğal olarak ürktüm aniden.daha sonra tekrar debriyaja bastığımda bir yumuşama farkettim ve akabinde pedalın altından paspasa düşen bir yay olduğunu farkettim..sizce nasıl bir yol izlemeliyim..şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim..

wagk.jpg

Ekli dosyalar

• YAYYY.webp
    YAYYY.webp
    20.5 KB · Görüntüleme: 43
Moderatör tarafında düzenlendi:
izlenecek yol belli yeni yay alıp takacaksınız :D

resim boyutunu da düşürün derim yay üstünde ki bütün hersey görünüyor :D

ehehehe ya telefonun mp.biraz yüksek olunca böyle oluo :) :) sizce özel bir servismi tercih etmeliyim yoksa odak balkan gerçek vs. onlardan birinimi tercih edeyim..ne fiyat verirler acıkcası pek tahmin edemiyorum..

Opel gm den parcayi alip herhangibi bir tamircide 5 dakikada halledersiniz..
Tahmini
Yay 20
Iscilik 10

kaç binde o araba yav öyle kolay kolay kopmaz ki yay

yay kırılma yapmıs ya uretımde kırılan yerde özur felan varsa cıhanında dedıgı gıbı kul yapısı sonucta.. fazal bısey tutmaz servıse hıc gerek yok parcacıdan parcayı alıp kendınız bıle takabılırsınız bence..

Kaç bindesi falan olmuyor işte. Kul yapısı sonuçta, kırılabilir.

sakin hocam ne bu sinir:)kul yapısıda olsa hatalılar kontrolde ayrılıp ger dönüşüme gönderilir kopmanın nedenini araştırmak gerek ondan yazdım kaç binde diye

Arkadaşlar kopan debraj balatası teli değil debraj pedalı yayı,
servise gidecek pedal sökülecek yay değişecek.

sakin hocam ne bu sinir:)kul yapısıda olsa hatalılar kontrolde ayrılıp ger dönüşüme gönderilir kopmanın nedenini araştırmak gerek ondan yazdım kaç binde diye

Yok yav ne siniri :) bayram üstü kirdiysam affola. sözüm dandik yapılan malzemeye.

Geri