Aracımda ve benimle aynı model olan başka bir araçta da ortaya çıkan sorun klima soğutmaması.13.000 km yaptığım,2007 Eylül de alıp klimasını ancak mayıs ayında kullanıp o zaman farkettiğim duruma göre aracımın kliması tam soğutma sağlamıyor.ölçtürmedim fakat ustanın dediğine göre ortalama 7 derece civarı olması lazımmış.gaz giriş-çıkış basınç seviyesi ve gaz seviyesine bakıldı.gazın 1/3 ünün eksildiği ancak içinde 2/3 oranında gaz olduğu ve basıncınında iyi olduğu söylendi.Ben sitede VW i övünce kızanlar oluyordur mutlaka ama 2000 model borada elinizi peteklere yaklaştıramıyorsunuz soğuktan ve fabrika çıkışı haliyle üstelik.
Neyse aynı sorunu yaşayanlar var mı aranızda.ben gazı takviye ettirdim dolu şu anda ama sorun devam ediyor.Serviste bir çözüm bulamadı.Bilgisi olan veya bu durumu yaşayan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.36 derecede klima 2008 arabayı soğutmayınca çileden çıkıyorum.
Neyse aynı sorunu yaşayanlar var mı aranızda.ben gazı takviye ettirdim dolu şu anda ama sorun devam ediyor.Serviste bir çözüm bulamadı.Bilgisi olan veya bu durumu yaşayan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.36 derecede klima 2008 arabayı soğutmayınca çileden çıkıyorum.