Corsa D klima tam soğutmama sorunu

Her arabada klimanın gücü farklıdır. Nasıl ev tibi klimalarda BTU farkı varsa aynı durum araba klimaları içinde geçerli her seride bile farklılık gösterebilir bu durum.

Klima kullanırken şunlarada dikkat etmeli ilk arabaya binildiğinde içerideki sıcak havayı tahliye edin camları açın öle gezin içerdeki çok sıcak hava çıksın. Arabayı ilk çalıştırdıkdan yaklaşık 5-10dk sonra açtığınızda klima tam performansı ile çalışır. İç siküasyonu açın klimayı ilk çalıştırdınızda daha çabuk soğutur. Ayrıca arabanın tam manada soğutabilmek için önce ön camı soğutmanız gerekir.

Dediğiniz gibi yapıyorum fakat sonuç hep aynı.1 saatte kullansam 2 saatte kullansam aynı malesef.İşin ilginç tarafı corsa D si olan arkadaşlarda pek bir sorun varmış gibi gözükmüyor.

Dediğiniz gibi yapıyorum fakat sonuç hep aynı.1 saatte kullansam 2 saatte kullansam aynı malesef.İşin ilginç tarafı corsa D si olan arkadaşlarda pek bir sorun varmış gibi gözükmüyor.
Aynı durum benim duyduğum kadarıyla Megan 2'lerin bir kısmında da vardır aynı araba, klima gazları vs. dolu bir tanesi buz gibi yaparken diğeri makul bir serinlik sunuyor.

Klima gazını kontrol edin tekrardan kaçak var mı iyice kontrolde ederseniz iyi olur.

Aynı durum benim duyduğum kadarıyla Megan 2'lerin bir kısmında da vardır aynı araba, klima gazları vs. dolu bir tanesi buz gibi yaparken diğeri makul bir serinlik sunuyor.

Klima gazını kontrol edin tekrardan kaçak var mı iyice kontrolde ederseniz iyi olur.

klima gazını yetkili kişiler kontrol etti.Hava var mı bakıldı ve aşağı yukarı 1/3 ü boşmuş o dolduruldu ama yine de içinde doldurmadan önce 2/3 oranında gaz vardı.Hala çözemedim umarım çözülür.

Geri