turuncu gunduz farını nereden tedarik ettin acaba bende sakaryada yaşıyorum plaka 54 gorunce sormak ıstedım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendinizi güzel kandırmışsınız tebrik ederim. Xenonun kalitesi nedir ya, göz alan ne kelvini ne markasıdır halojen ampul için tasarlanmış fara xenon koyuyorsunuz bütün yansıotıcıları o farın boyutuna göre tasarlanmıştır. 1 milim farkı olan ampul kırılmayı değiştreceğinden farın ayarı değişir. Siz bırakın milimi 1-1.5cm uzun ampul koyuyorsunuz tasarlandığından %300 fazla ışık koyuyorsunuz yansıtıcılar xenonun kesmek için ne kadar ayarlansada yetersiz kalıyor ama size yetmiyor sis farına da aynı şeyi takıyorsunuz çoğu forumda bu tip paylaşımlar banlanma nedeni oldu çünkü merceksiz far kullanımının göz aldığını sağır sulan bile duydu.
Kelvin ışığın rengidir göz alan ışığın şiddetidir bu arada. merceksiz 4300 kelvinde göz alır tek farkı yağmurda önünüzü görürsünüz
turuncu gunduz farını nereden tedarik ettin acaba bende sakaryada yaşıyorum plaka 54 gorunce sormak ıstedım.
ben xenonu bırak beyaz ampül taktıracaktım kısa farlara , servis bana 1 saat sürer dedi 2012 corsa için yok orasının burasının çıkması gerekiyormuş 2 tane ampüle ulaşabilmek için
Bende kalsın böyle iyi dedim , sarı sarı geziyoruz orjinal renginde
Yuh ...
ben xenonu bırak beyaz ampül taktıracaktım kısa farlara , servis bana 1 saat sürer dedi 2012 corsa için yok orasının burasının çıkması gerekiyormuş 2 tane ampüle ulaşabilmek için
Bende kalsın böyle iyi dedim , sarı sarı geziyoruz orjinal renginde
Yuh ...