Corsa D gizli menüye iki giriş yöntemi var. Bunlardan birincisi KM sıfırlama için kullandığımız düğme. Kontağı açtıktan sonra arka arkaya 4 kere basıyoruz ama 4 ncü basışımızda elimizi hemen çekmiyoruz. Ekran değişene kadar bekliyoruz. Daha sonra KM sıfırlama düğmesine her bastığımızda ekran değişecektir.
İkinci yöntem ise yol bilgisayarınız var ise trip düğmesine KM sıfırlama düğmesi ile yaptığımız gibi arka arkaya 4 kere basıyoruz ama 4 ncü basışımızda ekran değişene kadar elimizi çekmiyoruz. Ekran değiştikten sonra trip düğmesine her bastığımızda ekran değişecektir.
Benim aracımda bu yöntemle 13 ekran görüntüledim ama bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum.
Bu ekranların anlamlarını bilen var mı acaba aranızda?
İkinci yöntem ise yol bilgisayarınız var ise trip düğmesine KM sıfırlama düğmesi ile yaptığımız gibi arka arkaya 4 kere basıyoruz ama 4 ncü basışımızda ekran değişene kadar elimizi çekmiyoruz. Ekran değiştikten sonra trip düğmesine her bastığımızda ekran değişecektir.
Benim aracımda bu yöntemle 13 ekran görüntüledim ama bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum.
Bu ekranların anlamlarını bilen var mı acaba aranızda?