Corsa D Esrarengiz Ses Sorunu

veritas79

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2011 model bir opel corsa aldım. Arabayı expertiz de yaptırdım sorun çıkmadı. Yalnız 2 gün sonra sürerken bir ses duydum. Rahatsız edici bir ses. Çıtçıtçıtçıt diye bir ses. Direksiyonu sağa sola çevirince seste bir değişiklik olmuyor. Sanki motorun içinde böcek var. Ne olabilir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

araç lpg li ise enjektör sesi olabilir. çıtçıtçıt sesi en yakın enjektör gibi geldi bana. bide malesef bizim corsa d ler kronik sesleride fazladır.

Corsa d nin kendi motor sesi o. Enjektörden geliyor.Sesi youtube deki videolarla karsilastra bilirsiniz

Direksiyon ile ilgili sestir, servis veya ustaya göster tıkırdı burçları vardır direksiyonla ilgili genelde belli bir zaman sonra ses çıkartır, tez zamanda sıkıntın giderilir inşallah arkadaşım saygılar..

Evet youtube daki bir videoda da aynı ses çıkıyordu, çıtçıtçıt diye. Enjektör sesi gibi görünüyor bu durumda. Peki bu ciddi bir sorun mudur? Enjektör çıkartıp temizletsem veya carbon clean gibi işlemler yaptırsam veya enjektör katkılarından kullansam olur mu acaba?

Ses değişmez.

Evet youtube daki bir videoda da aynı ses çıkıyordu, çıtçıtçıt diye. Enjektör sesi gibi görünüyor bu durumda. Peki bu ciddi bir sorun mudur? Enjektör çıkartıp temizletsem veya carbon clean gibi işlemler yaptırsam veya enjektör katkılarından kullansam olur mu acaba?

Aracın karakteristik kendi sesi ne yapsan geçmez hatta kış aylarında biraz daha duyarsin. Bir zararı yoktur.Müziğin sesini biraz daha aç sorun kalmaz:cool:

Geri