Corsa D EcoFlex Hk

Ben söyliyeyim 82Tl'ye bir sinyal kolu alınıp Tech 2den programı açılıcak 250Liradan aşagı para istemezler diye tahmin ediyorum. Ya iyi pazarlık yapın yada alın özel serviste taktırın...

Ben taktıramayan corsa d görmedim tanıdıklarım hep taktırdı ben dahil mutlu mutlu geziyoruz;)

250 lirayı bulursa şuan için olmaz ama ileride olabilir...

ya bu hız sabitleme neden bu kadar önemli.. ben hiç ihtiyaç duymuyorum şehir içinde.. bi kere uzunyola gittim yol bomboştu o zaman olsa hız sabitleyici fena olmazdı aslında.. yani siz çok uzun yola falan mı gidiosunuz yada kısa mesafelerde bile ihtiyaç duyuyomusunuz bu hız sabitleyici.. beni bi aydınlatın lütfen

teknolojiden faydalanmak lazım derim hep artı uzun yolda 120 ile sabitleyip gitmek rahat olacaktır diye düşünüyorum

250 lirayı bulursa şuan için olmaz ama ileride olabilir...

Dediğim gibi sinyal kolu alınıcak bunun fiyatı 82tl Tech2 cihazı olan bi özel serviste 10-20 milyona taktırıp aktif edebilirsiniz ki bu iş 15 dakika sürüyor

Dediğim gibi sinyal kolu alınıcak bunun fiyatı 82tl Tech2 cihazı olan bi özel serviste 10-20 milyona taktırıp aktif edebilirsiniz ki bu iş 15 dakika sürüyor

dışarıya yaptırınca da garantiyi bozmuşsunuz derler abi ben Opel Servislerinin çakallıklarını 2000 yılından bu yana iyi bilirim.

Ben garantiden hiç fayda görmedim şu zamana kadar aksine 2 yıl servise gidip geldiğimi bilirim garanti muhabbetine. Sonuç sıfır... Aksine arabayı daha çok bozdular diyebilirim... Özel servis buldu çaresini. Dava falan birsürü uğraştım.:mad: Tercih sizin yinede...

bilemiyorum hele bir bakalım da oluyor mu olmuyor mu artık ona göre çare buluruz... tşklr.

arakadşalr corsa c twinport ta takılıtomu Z12XEP

Dostum bir fiyatını öğren bizede bilgi geç bakalım bende düşünüyorum tabi benim araca olurmu bilmem

ya bu hız sabitleme neden bu kadar önemli.. ben hiç ihtiyaç duymuyorum şehir içinde.. bi kere uzunyola gittim yol bomboştu o zaman olsa hız sabitleyici fena olmazdı aslında.. yani siz çok uzun yola falan mı gidiosunuz yada kısa mesafelerde bile ihtiyaç duyuyomusunuz bu hız sabitleyici.. beni bi aydınlatın lütfen

Kısa mesafede hiç ama hiç kullanmadım çevre yollarında yada radarların oldugu yollarda hızı sabitlerim. Uzun yola çok çıkıyorum ve gayet rahat etmemi sağlıyor. Devamlı şehir içinde sürülerek anlaşılabilicek bişey değil malesef. Şehir içinde sürülüyorsa hiç gereği yok taktırmanın

radarlı bölümlerde çok işe yarıyor.otobanda çok daha keyifli.hele benim gibi easy kullanıyorsanız kullanım daha farklılaşıyor.

Geri