Corsa D EcoFlex Hk

150 ytl civarında işi bitirebilirsin

inş önce olacak mı olmayacak mı onu öğrenmek lazım

oh be çok şükür servise götürdüm tech 2 yi bağladılar olur takarız dediler ama fiyat sormadım geç gittiğim için yedek parça kısmı kapalıydı

oh be çok şükür servise götürdüm tech 2 yi bağladılar olur takarız dediler ama fiyat sormadım geç gittiğim için yedek parça kısmı kapalıydı

antalya servise sordum 90 liraya takıyorlar, ayrıca 3 yılını dolduranlara %30, 2 yılını dolduranlara % 15 indirim varmış.

servisi aradım 100 TL ye yarın OK :)

evet hız sabitleyiciyi taktırdım. Kesinlikle durumu müsait olan herkese öneririm...mükemmel bir şey...resmen elinle hızlandırııp yavaşlatabiliyorsun...

evet hız sabitleyiciyi taktırdım. Kesinlikle durumu müsait olan herkese öneririm...mükemmel bir şey...resmen elinle hızlandırııp yavaşlatabiliyorsun...
Hayırlı olsun güle güle kullanın...
Geçen hafta Mete Aslandan e-5 e çıkarken önümde füme benzeri eco flex gördüm o araç herhalde sizin olması lazım... . dikkatimi çekti nedir bu eco flex diye düşünürken plakaya bakmayı unuttum :) zaten ışık hemen yeşil yandı..

Son düzenleme:
teşekkür ederim. aracım gri renk 31 L 3201 plakası

selamlar,bende servise sordum opel odak adamlar bana toplam 270 TL maliyet cıkarttı...
Siz Nasil 100 tL yaptirdiniz ve nerede ? (Sanırım iskenderun :( )

Hız sabitleyici güzel ama gazı arttırıp azaltma şekli çok saçma geldi bana..Dİrek kolu yukarı kaldırıp aşağı indirme şeklinde olmalıydı..O kafayı çevirmekte ne, ona harcayacağım bilek hareketindeki enerjiyle gaza basarım zaten..

Geri