Corsa d Arkadan gelen Gıcırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qsilver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qsilver

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar son 2 aydır aracımın arka kısmından çok sinir bozucu bir gıcırtı geliyor. Arka koltuğa 2 kişi bindiği zaman her sarsıntıda özellikle kasisden falan geçerken bildiğiniz gibi değil aşırı şekilde.. Hatta arkadaş kafasını çıkardı dışarıdan da duyulur durumdaymış. O zaman farkettim yolda dönüp bana bakan insanları.

Ayrıca ön takımlarımda bir sorun var lokurtu şeklinde sol kısımdan sürekli ses geliyor. ilk kalkışta falan ayağıma vuruyor ve direksiyonu çevirirken bazen tık şeklinde bir ses.

İstanbulda birkaç özel servise götürdüm. Hepsi farklı şeyler söylediler ön için. Ama sanırım amortisör takozları değişmeli. Bunun için de her yerde farklı fiyat aldım.Tanesi 30-100 lira arası değişiyor. Birde Çanakkalede kendi ustama götürdüm takoz olmaz bunda amortisör patlamış dedi ama hiç inandırıcı gelmedi.amortisör patlak olsa sanırım farkederdim

Şimdi sizden bu sorunlar için bir yorum ve gidebileceğim sağlam bir servis önerisi bekliyorum. Teşekkürler

arkadan gelen gıcırtı kronik benimde başıma geldi yetkile servise gittim arka alt takımda bazı yerleri yağladılar sorun şimdilik geçti. basit bir şey. ön takım için bir şey diyemeyeceğim ama bu sorunlar için yetkili servise gitmeni öneririm.

Bende de vardı aynı problem. Sanırım kullandıkça rahatlıyor ve kesiliyor. Ne zamandır duymuyorum, unutmuşum bile.

Geri