6 Ara 2011 #11 beyaz guvercin Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 3 Haz 2008 Mesajlar 5,646 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 44 araç benzinli turbo olsa chiple tadından yenmez olurdu.
7 Ara 2011 Konuyu Başlatan #12 özgür kdf Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eki 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 vectra100' Alıntı: yanlış araba almışsın alsaydın bir corsa opc bu dertlerle ugrasmazdın.. Genişletmek için tıkla ... aslında bunu alırken opc'de çok gözüm kaldı ama öncelikle para sonrada hatun müsade etmedi
vectra100' Alıntı: yanlış araba almışsın alsaydın bir corsa opc bu dertlerle ugrasmazdın.. Genişletmek için tıkla ... aslında bunu alırken opc'de çok gözüm kaldı ama öncelikle para sonrada hatun müsade etmedi
18 Ara 2011 #13 A angorali Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ara 2011 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 özgür kdf' Alıntı: aslında bunu alırken opc'de çok gözüm kaldı ama öncelikle para sonrada hatun müsade etmedi Genişletmek için tıkla ... hocam ne durumda chip işi. yaptırdınız mı?
özgür kdf' Alıntı: aslında bunu alırken opc'de çok gözüm kaldı ama öncelikle para sonrada hatun müsade etmedi Genişletmek için tıkla ... hocam ne durumda chip işi. yaptırdınız mı?
18 Ara 2011 #14 Fætih Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 May 2008 Mesajlar 9,372 Tepkime puanı 4 Puanları 38 Yaş 33 atmosferik motorlu bir araçta chip gereksiz... turbo dizel olsa tadından yenmezdi
19 Ara 2011 Konuyu Başlatan #15 özgür kdf Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eki 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 angorali' Alıntı: hocam ne durumda chip işi. yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla ... yok be dostum yaptırmadım. zaten tereddütlüydüm üzerine birde bunca umutsuz yorum gelince vazgeçmekten başka çarem kalmadı
angorali' Alıntı: hocam ne durumda chip işi. yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla ... yok be dostum yaptırmadım. zaten tereddütlüydüm üzerine birde bunca umutsuz yorum gelince vazgeçmekten başka çarem kalmadı