corsa c tampondaki siyah kısımları boyatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mygold
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mygold

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2002 corsa c nin ön ve arka tampondaki siyah yerleri boyatmak istiyorum. ayrıca yan marşbiyelleri ve camurluklar ustündeki siyah plastikleride boyatmak istiyorum. neye dikkat etmek lazım kaç para tutar sonradan dökülme olurmu yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. şimdiden RAMAZAN BAYRAMINIZI tebrik ederim iyi bayramlar.

Boyanacak Yerlere İlk Önce Plastik Astar Arttırman Lazım.Astarı Attırmazsan Atma Yapar Boyadıgın Yerler.Buna Dikkat Etmen Yeterli.100 Ytl Civarıda Bişey Tutar Sanırsam maksimum Herşey dahil.

heryerı aynı renk yapmak arabayı cok sade gosterır bence tamponları degılde marspıyer cıtalar ve kapı kollarını boyatırsanız daha guzel olur bence

fikrimi sorarsan ben de boyatma derim. güzel durmuyor yakınlarda bitane beyaz corsa var boyatmış :) ... özellikle çamurluklarda siyah kısımlar daha büyük çamurluk ve lastik havası veriyor. boyatınca bu avantajı kaybedecek...
ama boyatıcam diyorsan, plastik zımpara + astar yaptırman gerekiyor. 100 civarına hallolur sanıyorum.

bende boyatmayı düşünüyodum serviste çok uçuk fiyat sölediler vazgeçtim

ben kapılardaki ve tamponlardaki çıtaları (8 adet) boyattım. tutar:50ytl

owww size yine iyi demişler.. Bana 16 parça siyah çıtayı 400ytl dediler.:S
yaptırmadım bende..

AutoKing de abartı bir fiyat vermişti, hepsi 500 civarı tutar demişlerdi, dışarıda boyacılarda 100-150 arası biter diye düşünüyorum

Çok ucuza mal edebilirsiniz ama Tanzikli suda atma olabilir.. Ben brda gördüm hep atmış boyası:S

Geri