Corsa C Ön Kapılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uykucu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uykucu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2001 model için ön kapılara 16cm mid-tiz hoparlör almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir arkadaşlar ? Pioneer veya Sony düşünüyorum. Arkada zaten 2 tane 400lük oval Pioneer takılı.

Giriş seviyesi modeller alacaksan ben sony nin tonlanmasını daha cok beğeniyorum
Pioneer biraz metalik ses veriyor

Son düzenleme:
Giriş seviyesi düşünüyorum, ama 13cm mi 16cm mi alsam ? Hangisi daha uygun olur acaba ?

16 uyacaktır ön kapılara

HERTZ tavsiye ederim, çok kaliteli,
13 cmlik bir kompenant takımı çok güzel ses verir. zaten fiyatı da pioneer'dan daha düşük değil.

Component takımları sanırım tuzlu hocam, 2.el düşünülebilir belki

usta comp. once anfın kaclık nasıl bı anfıye baglıcaksın bunları buda onemlı comp. dersen vıbe derım al bı dahada arkana bakma temız ses verır ısınmaz ama asıl onemlı deıdgım gıbı tesısatın kabloların anfın nasıl

ya bende anfi bass yok ön essential twinport 1.2 var ön kapılara sadece 16cm Pioneer ile orjinalini değiştircem ses seviyesinde yükselme olurmu bilginiz varmı ?

Bende aynı şekilde anfi ve bass yok arka pandizotta pioneer oval 400w'lar var. Önleride 16cm likler değiştirmeyi düşünüyorum. Anfi düşünmüyorum ama iş görmesi için ufak bir şeyler olur mu ?

Bu set bir oval bir yuvarlak şeklinde mi acaba ?

Geri