Corsa C ne güzel bir araçtır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Corsa C anlatılmaz yaşanır:D:D Bazı yazılara katılıyorum dıreksıyon kutusundan gelen ses ve bazen tumseklerden gecerken arka taraftan gelen sesi bende farkedıyorum bunlar dısında bır sıkıntıyla karsılasmadım cok sukur.Bence opelin tasarım olarak en ıyı araclarından bır tanesı.Corsa D de cok guzel arac fakat tek kapısı:)

sakın yanlış anlamayında sri ı kullanmanın amacı nedir ben hala çözebilmiş değilim opel çıkartmış olduğu halde hemde efsane gsi adı varken sri ı kullanmanın amacı nedir? ingiltere özentiliği yapmayın lütfen türkiyede yaşıyoruz türkiyede opel var vauxhall değil ikisi birde olsa opel markanın özü gsi adını kullanmak varken sri ı tercih etmek çok mantıksız.
amma celallenmişsiniz siz gsi deyin ben sri diyorum bukada basit ;)

celallenmek değil yanlış anlamışsınız lafım sadece size değildi.

bence de SRI demek biraz özentilik.. sonuçta bizlerin aracı OPEL, vauxhall değil.. her ikisi aynı araç olsa da Türkiye'de Opel var, dolayısı ile SRI değil GSI...

ön camlar yarı açıkken gelen tıkırtı :)
soguklarda, tümseklerden gecerken arka taraftan gelen gıcırtılar :)

say say bitmiyor. :rolleyes:

Ama yinede seviyorum 2001 yılında ilk üretimi yapılan bir araca göre iç mekan olsun estetik olsun bence piyasadaki bir çok yeni üretim tarihli (punto-fiesta-getz-c3) gibi araçlardan çok daha kaliteli ve şık bir araç.

Aynı zamanda 2nci el piyasası olan ve satıcıyı üzmeyen bir araç olduğunu düşünüyorum.

valla ben arkdaki gelen gıcırtı haricinde hiç bir problem hissetmedim -ki onunda arkadaki malzemelerin sesidir diye düşündüm. Hiç arabaya kusur atasım gelmemiş demekki :)

bence de SRI demek biraz özentilik.. sonuçta bizlerin aracı OPEL, vauxhall değil.. her ikisi aynı araç olsa da Türkiye'de Opel var, dolayısı ile SRI değil GSI...

Yüksel ve Umut arkadaşlara katılıyorum....Ancak İsteyen istediğini söylebilir bunuda unutmayalım..
Yalnız Vauxhall her ne kadar astranın isim babası olsada(Kadett'i yemişsede) Opelde Cavalieri yemiş Vectra yapmıştır..
Netekim Vauxhall GSi isminin karşına önce GTE sonra SRi koysada (bende GTE vardı) GSi hepsini yemiştir..
GSi ayrı bir dünyadır,Felsefedir..Adı yeter..lafı uzatmayada gerek yok

Bugün, Astramı ablamlar kendi Corsa C'lerine sığmadıkları için aldılar ve gittiler. Bana da kendi Corsa kaldı. Bende bütün işlerimi onların arabası ile yaptım.
Ne kadar güzel bir araçmış o Corsa. 1.2 olmasına rağmen süper seri kalkışlar muhteşem
Araba durmadan altımdan kaçtığını hissediyorum. Gaz pedalına tepkisi muhteşem, Kendi Aracımda sırt desteği kullanırken, Corsanın koltuğunda hiç belim ağrımadı.

İç aydınlatma süper, Araçın içine yol sesi hiç gelmiyor (hoş benimkine de gelmiyor)

Bu arada gecen hafta Kuzenimin Corsa D'sini 1.3 Eco flex'ine bindim oda Corsa C ye göre ne kadar hantal. Koltuk bir o kadar rahatsız. çok sert araba.

Açıkcası Corsa C kullanıcılarını çok imrendim.

bizim bildiğimiz corsa c mi??

oarabanın motoruna cin girmiştir...

peki gsi ..

Geri