Corsa C ne güzel bir araçtır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne güzel şeydir corsa c... anlatılmaz yaşanır...

güzeldir güzeldir kronik sorunu doluu tatlı bela corsa c :)

ablam 5 senedir kullanıyor bu aracı rutin servisi haricinde hiç servise gitmedi hangi kronik arıza?

Cdti için

direksiyon kutusu volan mazot pompası koltuk gıcırtısı

dahada var şu an aklıma gelmiyor :rolleyes:

ön camlar yarı açıkken gelen tıkırtı :)
soguklarda, tümseklerden gecerken arka taraftan gelen gıcırtılar :)

kusursuz bir Allah var :) ... kusursa.. yakışan var yakışmayan var.. :):)

kusursuz bir Allah var :) ... kusursa.. yakışan var yakışmayan var.. :):)

katılmamak elde değil

arabanın orijinali zaten güzel tabiri caizse apachi uygulamalarsa sizin kastınız aslında hiçbir araba güzel olmuyor , etkili uygulamadan kastınız profesyonel bişilerse irmscher corsalara bi bakın derim!!! bende şahsen fiestayı almazdım corsa d 215/45/17 lastik çapı kullanırken fiesta 195/45/16 Corsa C ölçüsü kullanmaya devam ediyor , kasası ne kadar güzel olursa olsun bir jant aracın bütün görünümünü etkiliyor , tamamen zevk meselesi bütün bunlar o bakımdan uzatmanında anlamı yok , sınıfında corsa c kadar orantılı 2 ci bir araç yok çıktığı yıllarda tabi , corsa c den bir tek iyi araç var günümüzde o da corsa d bence
konu ırmscher falansa ıste ole kolay olmuyor o kadar ucuz degıl o zamn fiesta sti al hıc ugrasma veya corsa opc kendını kanıtladı jant konusundada ısterse 15 kullansın artık jant her yerde var ıstedıgın yerde gıt 17 18 taktır :) kesınlıkle yanlıs anlamayın ben corsa c yı sevmedım tek kapısınıda sevemedım oda ayrı bır konu ama mesela bu sıtede vardı beyaz sanırsam kaza yapmıs o guzel dı ama genel olarak dıyorum ..:)

c kasa mevzuysa 1.8 sri den ötesi yok :D
sakın yanlış anlamayında sri ı kullanmanın amacı nedir ben hala çözebilmiş değilim opel çıkartmış olduğu halde hemde efsane gsi adı varken sri ı kullanmanın amacı nedir? ingiltere özentiliği yapmayın lütfen türkiyede yaşıyoruz türkiyede opel var vauxhall değil ikisi birde olsa opel markanın özü gsi adını kullanmak varken sri ı tercih etmek çok mantıksız.

Geri