corsa c koldayama?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsAlp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili opelciler,

Burası artık bana hastalık oldu her sabah işe gelediğimde illa yarım saat bir iki konu okumadan güne başlayamıyorum.

Soru şu; Corsa C için şık,kaliteli ve uygun fiyatlı koldayamayı nerden bulabilirim. Malum araç küçük olunca eşya gözüne ihtiyaç artıyor.
Sevgiyle.

20-40 ytl arası aksarayda parcacılarda var

ya bunun orjinali yokmu acaba var diye biliyorum ebay de falan ama anlamadım gitti

orjinal yok,ebay'de var evet

çok kullanışsız şeyler.. el freni kafadan iptal oluyor. ayrıca emniyet kemeri tokalarıda devre dışı.. iki koltuk arası mesafe çok dar ve buraya uygun olan kolçakda haliyle epey bir ince oluyor.. gereksiz birşey bence...

isotta marka var çok şık.el freni de problem olmuyor.yukarı aşağı kalkabilen bi özelliğe sahip.almayı düşünen varsa toptancısından alabiliriz toplanıp.

isotta marka var çok şık.el freni de problem olmuyor.yukarı aşağı kalkabilen bi özelliğe sahip.almayı düşünen varsa toptancısından alabiliriz toplanıp.
aslında hıc fena olmaz cıdden cok ıhtıyac ama bnde cok arastrdım el frenı ıptal oluyo nerdeyse kullnıssız yanı

ben kullanıyorum ve çok memnunum fakat parça almanyadan geldiği için orjinal, diğer yan ürünler gibi el frenini çok fazla etkilemiyor ve benim gibi emniyet kemerini bağlamadan yola çıkmayan biri için emniyet kemeri takmak hiç de zor değil. Nasıl bulursunuz bilmiyorum ama orjinal parçayı almanızı tavsiye ederim...

aslında hıc fena olmaz cıdden cok ıhtıyac ama bnde cok arastrdım el frenı ıptal oluyo nerdeyse kullnıssız yanı

benim dediğimin zaten yukarı aşağı kalkma özelliği var yani el frenini hiç bi şekilde kapatmıyor.ama fiyatı biraz fazlaymış 225+kdv sanırım toptancısı bide :eek:

benim dediğimin zaten yukarı aşağı kalkma özelliği var yani el frenini hiç bi şekilde kapatmıyor.ama fiyatı biraz fazlaymış 225+kdv sanırım toptancısı bide :eek:
baya fazlaymıs o ya sanayıde ben buldum 20 lıra falan var ama ıse yaramaz.sole uygun arastırma ıcersındeyım bulursak habermız olsun bnde yazarım zatı

Geri