corsa c el freni teli nasıl sıkılır ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
benim el freni kolumda çok fazla boşluk war bu boşluğu nasıl alabilirz birde illa elfrenini sıkmak için arka kampanaların mı açılması gerekiyor ?

evet kampananın sökülmesi lazım açılmışken birde güzel temizlik ve fren ayarı yaptır

yani Arkalardan Ayar Yaptırmak Daha mantıklı yok yaptıramam dersen idareten Vites Körügünün Çercevesini sökünce arkaya dogru bir vida göreceksin onu sıkarakta boşlugu alabilirsin.ama sadece idareten bunu yap kampanadan ayar yaptırmak daha iyi bir yol.

küçük bi somun mu bu bahsettiğiniz elfeni kolunun altında elfreninin körüğünü çıkarınca?

Bence servise götür ayarı Tam tutturamazsan hoş olmaz....

evet o ama çok sıkma bu seferde kampanaları kilitlersin.az az sıkarak Test ede ede bulabilirsin.

Bizzat başıma gelen olayı anlatayım:arabayı özel servisime götürmüştüm 60000 bakımı için,herşey bitti son olarak el freni ayarı yapın dedim,kampanadan yapılıyor doğal olarak.Yapıldı ayar,yola çıktım,60-70 km sonra bir uğultu bir duman,sanırsınız araba yanıyor.Çok sıkmışlar el freni teli ayarını,onu hallettik,birkaç gün sonra diğre teker sorun çıkardı,onu da hallettik.Bu arada olan kampanalara oldu,bir sıcak bir soğuk görünce kampanalar birz yamuldu,torna morna hallettik.
Titizlik isteyen bir konu.E tabi işi ciddiye de almak lazım,"yaptım oldu" olmuyor bu işler

arkadaşlar istanbul maslak- 4levent -sanayi mahallesi civarı el fren ayarı yaptırabileceğimiz güvenilir tamirci tavsiye edebilecek var mı ?

Geri