Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracın üzerinde geldi bunlar ama Lastikler çabuk aşındı diyebilirim 20.000 km ye geldiğinde lastikler ekmeğini yemiş bitirmişti. Abimde de 225/45/17 vardı yine fabrika çıkışı oda 2sini parçaladı..Bence bunlar ölçü değil ama bu lastik avrupaya daha uygun gibi....
Ha bu arada koçtaş ta Continental kampanyası var 185/55/15 (premium contact) 202TL den veriyor 2 ay taksit erteleme ve 6-12 ay taksit mümkün...
175/65/14 eco contact ta vardı onun fiyatını sormayı unuttum oda 100-115 arasındır sanırım..
Ha bunların yan markası var ondan da vardı ismini hatırlamadım şimdi
üstat lastiklerini aldınmı? eyer almadıysan bende 4 tane 175 65 14 briston var çok iyi durumda ve bunları 15 jant kar lastikleriyle takas etmek istiyorum saygılar