Corsa c bi-xenon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hasang

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
COSMO FARLARIMIN AYDINLATMASINDAN MEMNUN OLMADIGIM İÇİN NORMAL ENJOY FARLARIMA Bİ-XENON MERCEK MONTAJI UYGULADIK...MERCEK BOSCH MARKA D2S AMPUL İÇİN UYUMLU MODELDİR...MERCEDES VE BMWDE KULLANILMAKTADIR...BUGUN ARACIMA TAKTIM FARLARIMI VE INANILMAZ BİR FARK İNANILMAZ BİR AYDINLATMA ...ÇOK ÇOK MEMNUNUM...

MERCEK BOSCH
AMPUL D2S 4300K

MERCEDES VE BMWDE 4300 K ÇIKIYOR DIYE BİZDE BÖLE BİŞEY YAPTIK ...

mercek cercevemde çok çizik vardı ...yapan arkadas boyayacaktı ben ise krom kaplama yapmak istedıgı daya uyumlu bı goruntu olmasını istedım...arastırdım krom kaplama yapan bi yer buldum ve onuda güzelce krom kaplama yaptırdım

Son düzenleme:
güzel olmş değişik bi grselliği var

hayırlı olsun gece gündüz farketmez artık

hayırlı olsun hasan. yaparken resimleri varmı
oldu bittiye getirme bizi detaylı resim varsa eklersen sevinirim :)

gökhan kardeşim ben yapmadım...ben cosmo farı için uğraştım olmadı ...oda benı baya sinir etti... o yüzden bu işle uğraşan bi arkadasa verdım o yaptı....bu sebeple yapım fotoları hiç yok maaleseff...olsaydı emın ol paylasımda olurdu...kusuruma bakmayın o yuzden

kıme yaptırdınız içini peki..

gule gule kullan gece aydinlatma ile ilgili foto koyarmisin peki?

gökhan kardeşim ben yapmadım...ben cosmo farı için uğraştım olmadı ...oda benı baya sinir etti... o yüzden bu işle uğraşan bi arkadasa verdım o yaptı....bu sebeple yapım fotoları hiç yok maaleseff...olsaydı emın ol paylasımda olurdu...kusuruma bakmayın o yuzden

hayırlısı olsun kardeşim
o zaman melihi takibe devam.

Hayırlı olsun.. Maliyet ne çıktı acaba :)

hayırlı ugurlu olsun gayet başarılı bir çalışma olmuş...

Geri