corsa c arka silecek sorunu can sıkıcı.

bymerthan

Kayıtlı Kullanıcı
Yurtdışı
günaydın hayırlı günler arkadaşlar. corsa c aracımın arka sileceğini çalıştırdığımda 20cm haraket ediyor duruyor. 5sn kadar sonra tekrar çalışıyor yine 20-30cm kadar gidip kalıyor. bu şekilde çalışıyor. direk tam gidip gelmiyor. sorun sizce ne olabilir? teşekkürler.:mad::sopa::(

Sileceği kaldır yukarı birde öyle deneyin bakalım. Ne olacak?

onuda denedim aynı değişiklik yok. onu çalıştıran mekanizmada değilde sanki elektrikte sorun var. zamanlayıcısımı bozuldu acaba?

motora bir WD40 ile yağla bakalım. birde elektrik bağlantılara bak oksitlenme felan ama ..ömrü bitiyor galiba

zaten silecek kolunu çözemedik WD40 da sıktık ama iyice kaynamış. elektrik aksamını yarın elektrikçiye götürücem.

benim (ve her corsacının) ön sileceklerine olan senin arka sileceğe olmuş sanki Mert. Freaze dişliler oksitlenme yapmış ve dönmüyor. önce bir pas sökücü ile deneyin ama büyük ihtmal işe yaramayacaktır. Söküp tornada inceltilmesi lazım.

röleden olabilir gibi ön sileceklerinkiyle değiştirip bi deneyin

Bende röleden kaynaklandığını sanıyorum. Çünkü motor cok rahat çalışıyor gıbi

sıkma abi canını tam ortada kalınca dtm vari oluyor:)

röle değilse de motordur maalesef arkadaşımın a3ünün arka silecek motoruna su girmişti aynı öyle çalıştımı durmuyor 4-5 sefer sonra abuk subuk bi yerde duruyordu açtık içindeki suyu boşalttık kuruttuk düzeldi..

Geri