Corsa C 1. vites ve Geri vites

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha düne kadar bende de corsa vardı :( o da birinci vitese zor geçiyodu.servise gittim vites kolu mekanizmasında bi lastik varmış o sıyrılmış.onu değiştirdiler ve sorun ortadan kalktı.160 liraya yapmışlardı.

vites mekanizmasın da sorun olabilir vites ayarı yaptırın ve geri vites takarken önce 1ve 2 yapın sonra takın cırtlama sesi kalmayacaktır

evet geriye almadan önce önce 1 sonra geri yapıyorum. ama 1. vites sorunu için bir usta ile görüşeceğim. şu başkana nasıl ulacaşacağımı açık yazsanız :) sitenin bir yerinde linki varda ben mi görmüyorum :) nicki nedir sitedeki? nasıl bulunur :)

selam. herhalde arabana biraz fazla pimpiriklenen bir yapınız var:) Bazı kişiler aracına çok düşkün olup fazla ilgi gösterince bu tür şeyler gözüne batar. bu sizin fazla özen göstermenizden kaynaklanan bir durum. bu nedenle aracınızın hava soğukken heleki 1 vitese geçmesi zordur. fazla kafanıza takmayın. aracınızı gönül rahatlığı ile kullanın Geriye takarkende mutlaka aracı durdurun ve debriyajı bir pompalayın, gacırtı önlenmiş olur

teşekkürler. :) olabilir :) sadece bu Başkan Yeliz kim onu merak ediyorum :)

yezocan diye arat opelim team sayfasında kendisi pm at konuları pek okumuyor galiba 2 konumdan cevap alamadım:(

Geri