Corsa C 1.2 Tport Yakıt sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
degisgtir abi ozaman :D:D

tabii ki buji hava filitresi ve benzeri şeyler yakıtı %10-15 arası etkiler

bujilerin durumunun farkındayım bakım zamanını bekliyorum motor yağını,filtresini benzin filtresini ve bujileri değiştricem umarım benim siyah inci'de 1 depo ile 550km gider e oda bana yeter zaten 260 krş falan olyr sanrm :)

Bujiler çok önemli. Bende lada vardı araç acaip kurum bağlamıştı pek devirli kullanmazdım arabayı ayda bir buji değiştirmek zorunda kalırdım 1 depo benzinle 300 km gidiyordu sonradan düştü jeton carbon clean :)

Evet Oktay abi ya bu carbon clean'ı bazı yazılarda övmemişler ama çok duyuyorum nedir bu işlemi yaptırmanın artı eksileri ve maliyeti?

Evet Oktay abi ya bu carbon clean'ı bazı yazılarda övmemişler ama çok duyuyorum nedir bu işlemi yaptırmanın artı eksileri ve maliyeti?

Ben 60 TL'ye yaptırdım Corsa'ma. Yaptırmadan önce çok tereddütteydim 1 saat sürdü. %40 oranında kurumdan kurtuluyormuşsun. Pisikolojikmidir bilemem fakat araç sanki şimdi daha seri

Yaptıracaksan muhakkak opelden anlayan birine yaptırt.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=62095 :confused: :D

Benim anlamadığım birşey var şimdi. 41 Binde bujiler değişmi ve şuan 81 Binde aracınız. İnşallah her bakımda veya servis iki bakımda bir buji değiştirir. Siz kaç km de değiştirdiniz.
Benim size tavsiyem her bakımda bujilerinizide değiştirin. Sonuçta 25 lira gibi bir maliyeti var.

Ahmet Altınçubuk

Bende devirli kullanmıyorum açıkçası vitesle oynuyorum hep 2500dd de atıyorum vitesi doğrusu bende düşündüm şimdi carbon clean uygulamasını yaptırtmayı

Benim anlamadığım birşey var şimdi. 41 Binde bujiler değişmi ve şuan 81 Binde aracınız. İnşallah her bakımda veya servis iki bakımda bir buji değiştirir. Siz kaç km de değiştirdiniz.
Benim size tavsiyem her bakımda bujilerinizide değiştirin. Sonuçta 25 lira gibi bir maliyeti var.

Ahmet Altınçubuk

Ahmet abi aracın 2.sahibiyim ve tüm bakımları baştan beri aynı serviste yapılmış oraya sordum 41.000 de bujileri değişmiş en son. Bende bu yakıt durumunda bujilerden şüphelendim zaten. Aldığımda polen filtresi ve yağını değiştirdim sadece o kadar InsP uyarısını bekliyorum tümden bir bakım yaptıracağım.

Uyarı sanırım 15 binde çıkıyor. Ben kendi aracımda 10 binde değiştiriyorum daha doğrusu yağ değişiminde bütün filtreleri ve bujileri değiştiriyorum. En son bütün filtrelerimi ve bujileri bosch marka aldım ve sanayide değiştirdim şuan aracım eskiden daha sezsiz ve daha performanslı çalışıyor ve 100 lira gibi bir para cebime kaldı.
Kesinlikle tavsiye ediyorum

Ahmet Altınçubuk

Geri