Corsa B GSI Turbo Projesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cengoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hakkaten zevk işi bu. işyerinin sıfır aracına biniyorum. kendi eski arabamdaki tadın binde birini alamıyorum. Yeni arabaya hiçbirşey yapmak gelmiyor insanın içinden.

şirket arabası tabiki zevk vermez ekonomi amaçlı olur genelde..

benim demek istediğim şu:
10 binlik arabaya 10 binlik masraf yapacağınıza 20 binlik hatta gerekirse 30 binlik araba alın krediyle falan ödeyin üstünü inanın daha iyi edersiniz her açıdan daha avantajlı olursunuz.

mesela şu ilana bakın hem yeni hem de 8.1 sn 100 km.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-corsa-emsalsiz-temiz-sade-gorulmeye-deger/detay
alın size 2008 model tertemiz modifiye üstelik tek bir chip dokunuşuyla ucu açık :) hem de paranız boşa gitmez satarken yine bu fiyatlara satarsınız ama eski aracınıza ne kadar masraf yaparsanız yapın geri dönüşü yok dipsiz kuyu..

en önemlisi tamamen orjinal olduğu için başınız ağrımaz örneğin ŞASİ yapısı ve FREN sistemi bu aracın ağırlığına ve gücüne göredir sizin aracınız nolcak turbo olunca fren sistemi yetmicek şasi kaldırmıcak fren sistemini yükliceniz bu sefer amortisörler bel verecek vs vs..

amacım hevesinizi kırmak değil yanlış anlamayın tabiki para sizin paranız keyif sizin keyfiniz ama ben iyiliğiniz için naçizane bir tavsiye etmiş olayım :)

Son düzenleme:
Bu is Cocuk oyuncagi degil .
Al motor tak ile de olmuyo.
Motoru yapip 50 kere patlatip sonra guzel araba massallah dedirtiyorlar ama ici Sahibini disida Goruntude guzel dehset olan arabaya sulanan insanlari Yakiyor.
Sadece Birkere yapacaksiniz birdaha bozmayacaksiniz. Para tuzaklarina gelmeyeceksiniz.
Elimizden gelen yardim ne ise Hep yaninizda oluruz.

Profosyonel ellerde yapılan hiçbi modifiye mantıksız değildir.

Biz burda şahine xe atıp frenleri aynı kalsın demiyoruz...

frenler aynı kalsın demediğinizi biliyorum frenleri amortisörleri soğutma ve yağlama sistemlerini vs.vs. bir sürü şeyi değiştireceğinizi biliyorum zaten ben de bütün bunların toplam masrafına dikkatinizi çekiyorum onun yerine şu arabaya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-corsa-emsalsiz-temiz-sade-gorulmeye-deger/detay
veya bu arabaya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-corsa-acil-sahibinden-2008-corsa-gsi/detay
bakabilirsiniz diyorum kötü mü diyorum yaa kızmayın :)

zevk meselesi ben opelin c20xe ve c20let harici motorlarını motor diye sulama kanalında bile kullanmam :) ayrıca yeni nesil espli absli elektronik kelebekli araçlarda sürüş kontrolünden çok atari salonu hissi var. tabi bunlar şahsi görüşler doğru veya yanlıştır demiyorum herkesin gönlünde yatan bi güzel vardır biri beğenir biri beğenmez :)

zevk meselesi ben opelin c20xe ve c20let harici motorlarını motor diye sulama kanalında bile kullanmam :) ayrıca yeni nesil espli absli elektronik kelebekli araçlarda sürüş kontrolünden çok atari salonu hissi var. tabi bunlar şahsi görüşler doğru veya yanlıştır demiyorum herkesin gönlünde yatan bi güzel vardır biri beğenir biri beğenmez :)

önder sen de çok fanatik çıktın yaa X20XEV X20XER 1.6 turbo 2.0 turbo 2.5 V6 ve daha aklıma gelmeyen bir sürü motor kullanıcıları bunlar şikayet eder şimdi sulama kanalı mı çekecen baraj mı çekecen bunlarla :)

Son düzenleme:
önder sen de çok fanatik çıktın yaa X20XEV X20XER 1.6 turbo 2.0 turbo ve daha aklıma gelmeyen bir sürü motor kullanıcıları bunlar şikayet eder şimdi sulama kanalı mı çekecen baraj mı çekecen bunlarla :)

ahahaha :D valla onu bunu bilmem c20 giller harici benden uzak olsun mümkünse :D her takımı tutan bi taraftar var dimi
onun meraklısıda onu yapar yürütür. ama konu performans ve dayanıklılıksa c20xe ve c20let hiçbiriyle zaten kıyas kabul etmez şekilde üstünler. tabi bi firma 20 sene aynı motoru üretse ne emisyon ne yakıt tüketimi bakımından piyasaya ayak uyduramaz. alman standartları bitirdi yarış ruhunu gerçi aldığınız her nefeste bizim egzoz gazımızdan bikaç molekül var hakkınızı helal edin :D

muharrem ustanın sihirli parmakları deydimi senin arabaya :D

onu bunu boşver benim radyatörü hallet önder başkan.

ahahaha :D valla onu bunu bilmem c20 giller harici benden uzak olsun mümkünse :D her takımı tutan bi taraftar var dimi
onun meraklısıda onu yapar yürütür. ama konu performans ve dayanıklılıksa c20xe ve c20let hiçbiriyle zaten kıyas kabul etmez şekilde üstünler. tabi bi firma 20 sene aynı motoru üretse ne emisyon ne yakıt tüketimi bakımından piyasaya ayak uyduramaz. alman standartları bitirdi yarış ruhunu gerçi aldığınız her nefeste bizim egzoz gazımızdan bikaç molekül var hakkınızı helal edin :D

helal olsun :D

muharrem ustanın sihirli parmakları deydimi senin arabaya :D

onu bunu boşver benim radyatörü hallet önder başkan.

muharrem usta benim arabayı parmaklaya parmaklaya bi tuhaf etmişti ama bu arabaya diil şimdi sende olana :D ahahahaha
radyatörü yarın hallederiz kısmetse gidicem o tarafa mıstaagillerle denersek

Geri