Corsa B GSI Turbo Projesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cengoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ingilteren araba getirmeye ne gerek var burda yaptık işte c20xe corsa b
önüne geleni ayıklıyo

nerede yapılır nasıl yapılır biraz bilgi verirmisiniz
ne yapmak lazım. olursa taktıralım c20xe onunla oynayalım.

biz yapıyoruz ciddi düşünürsen detayları konuşabiliriz

Arkadaşlar yeni başladığım GSI projesini Turbulu yapmaya karar verdik ustamla.
Ankara Ostim'den tanıdık çıkmacılardan turbu-interkol falan alıp Eskişehirde uygulamayı düşünüyoruz. Konuyla ilgili görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Neler önerirsiniz. Bü işin reçetesi, gerekeni aklımıza gelmeyen şeyleri falan nelerdir. piston-gömlek-yatak falan hepsinin komple değişmesi gerekir mi? Yoksa düşük basınçlı bir turboyla çok kapsamlı bir değişmeye girmeden hallolurmu? vs. vs. nNe dersiniz?

bindiğiniz arabaya bu kadar masraf yapmak yerine arabayı satın şuan aklınıza gelen ilk masrafları paranızın üstüne ekleyin ve bu modifiyeler yapıldıktan sonra çıkacak sizi her ay uğraştıracak diğer yürütme masraflarına karşılık olarak çekinmeden aylık taksit şeklinde borca girerek ihtiyacınızı karşılayacak YENİ bir araba alın derim...

Son düzenleme:
bindiğiniz arabaya bu kadar masraf yapmak yerine arabayı satın şuan aklınıza gelen ilk masrafları paranızın üstüne ekleyin ve bu modifiyeler yapıldıktan sonra çıkacak sizi her ay uğraştıracak diğer yürütme masraflarına karşılık olarak çekinmeden aylık taksit şeklinde borca girerek ihtiyacınızı karşılayacak YENİ bir araba alın derim...

zevklerle mantık çoğu zaman aynı kefeye oturmaz benim üzerine 40bin tl harcanmış 93 vectram var araç standartta 6bin lira eder bu haliylede etse etse 25 eder ama benim aldığım zevki yaşamayan bilemez ;)

zevklerle mantık çoğu zaman aynı kefeye oturmaz benim üzerine 40bin tl harcanmış 93 vectram var araç standartta 6bin lira eder bu haliylede etse etse 25 eder ama benim aldığım zevki yaşamayan bilemez ;)

sat senin vectrayı bana hurda demirin kilosu üzerinden ödeme yaparım :)

sat senin vectrayı bana hurda demirin kilosu üzerinden ödeme yaparım :)

kıh kıhkıh 2000 tl eder belki :D
astrayla takaslarsan kilo olarak farkını vermen lazım ama üstüne 30-35 ytl atarsın :D

Hakkaten zevk işi bu. işyerinin sıfır aracına biniyorum. kendi eski arabamdaki tadın binde birini alamıyorum. Yeni arabaya hiçbirşey yapmak gelmiyor insanın içinden.

bu arada c20xe kaça buluruz?

5 lira
motor tesisat şanzuman ıvırı zıvırıyla

Geri